Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB · Publicerad 28 jan

Nordisktalande Kundtjänstmedarbetare

Vi utökar nu vårt team och söker dig som brinner för service. Vi har ständigt möjligheten att utvecklas i rollen som kundtjänstmedarbetare då du får arbeta i en internationell miljö med högt tempo och ständiga förändringar. Vi servar kunder från hela Norden. Tjänsten är en varierad och bred roll där du får mycket användning för din starka servicekänsla. Du besvarar inkommande samtal från våra kunder och hanterar order på mail och telefon. Du kommer även i mindre utsträckning att arbeta med utgående samtal.

Dessutom hanterar du säljkollektioner och supporterar säljavdelningen i bolaget med diverse rapporter och analyser. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt ett par års erfarenhet inom kundservice eller liknande servicefunktion. Du har goda kunskaper i Excel och av större affärssystem. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper i något av de nordiska språken är ett krav. Var gärna tydlig med vilka språk du behärskar i ansökan.

Din bakgrund

Som person är du driven, självgående och flexibel. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och har lätt att få kontakt med människor, både internt och externt. Vidare är du strukturerad och har förmågan att prioritera och fokusera på rätt saker. Du trivs i en positiv miljö med högt tempo och ser det som en självklarhet att vara med och bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder ett dynamiskt och händelserikt arbete i en internationell miljö. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig som behärskar någon av följande språk flytande:
  • Danska
  • Norska
  • Finska
Vi erbjuder ett dynamiskt och händelserikt arbete i en internationell miljö.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga