Kruuse Svenska AB · Publicerad 12 sept

Som Account Manager blir din huvuduppgift att aktivt sälja och utveckla försäljningen av veterinärförbrukningsartiklar och medicinskteknisk utrustning till nya och befintliga kunder på veterinärkliniker i ett distrikt i Stockholm, Östergötland och Södermanland. Du ansvarar för att ta fram och genomföra en proaktiv försäljningsplan och säljaktiviteter. Du initierar, leder och driver försäljningsprojekt, genomför kundbesök, organiserar försäljningsevenemang och utställningar. Du rapporterar till Försäljningschefen för Sverige.

Vi söker dig som vill göra karriär och har minst 5 års erfarenhet från kvalificerad försäljning med dokumenterat goda resultat. Gärna bakgrund från bearbetning av veterinärer eller veterinärkliniker. Är din bakgrund veterinär med starkt kommersiellt intresse är det meriterande.

Det som utmärker dig är förmågan att få saker att hända, din verkställighet samt förmågan att bygga goda relationer vilket leder till en väl genomförd säljprocess som adderar mervärde för våra kunder.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och förmånen att arbeta med välkända varumärken och egenutvecklade produkter i nära samarbete med engagerade och kunniga kollegor med ett gemensamt fokus på måluppfyllelse och resultat. Om Du utgår från bostaden är lämplig bostadsort söder om Stockholm alternativt vårt huvudkontor i Uppsala.

Vi samarbetar med Trust i denna rekrytering, www.trustpartner.se. Vi ser fram emot din intresseanmälan och CV som du skickar till johanna.hagtorn@trustpartner.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Petra Johnsson 0709-900888 alternativt Johanna Hagtorn, 0730-761797. Din ansökan ser vi fram emot att få senast 25/9.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kruuse Svenska AB är ett helägt dotterbolag till Jörgen Kruuse A/S i Danmark, som har ytterliggare dotterbolag i Norge, Polen, England, och Kina. Internationellt har Jörgen Kruuse mer än 350 distributörer i cirka 100 länder. Omsättningen var 775 miljoner svenska kronor 2015 och antalet anställda 250. Sedan 2015 ingår Jörgen Kruuse A/S i USA-baserade Henry Schein Inc, som är världens största leverantör av produkter och tjänster till djursjukvården, dentalvården och humanvården.

Henry Schein Inc har säte i Melville, New York, är noterat på Nasdaq-börsen och ingår bland mycket annat i Fortune 500. Verksamhet finns i 30 länder, omsättningen är 10,4 miljarder dollar ( ca 86 miljarder svenska kronor) och antalet anställda omkring 18.000. www.kruuse.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Kruuse Svenska AB tillgängliga