Lärarförbundet · Publicerad 26 sept

Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med Sveriges mest diskuterade fråga. Skolan är avgörande för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med en bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor. Vi som jobbar här vill vara personliga, öppna, framåtsyftande, fokuserade och aktiverande, det är också egenskaper vi söker när vi letar efter nya medarbetare. Allt för att skapa goda förutsättningar och medlemsvärde för 232 000 lärare Lärarförbundet sitter i rymliga och fina lokaler i Stockholm. Här jobbar ca 150 medarbetare och på andra enheter runt om i landet återfinns ytterligare drygt 100 medarbetare.

Om tjänsten
Placera Personal har i uppdrag att hitta en administratör till enheten för analys och profession. Du kommer att administrera kurser, stora och små konferenser och möten samt boka lokaler, hotell och resor. I rollen ingår olika delar av enhetens administration som att hålla ordning i konferensrum, kopieringsrum och att kontera fakturor. Viktiga delar i ditt arbete kommer vara att registrera avtal och remisser, skriva protokoll/anteckningar, sända iväg yttranden samt administrera Lärarförbundets stipendier. Du möter i din roll många olika grupper av medlemmar där din förmåga att ge service och att skapa goda relationer kommer vara avgörande för hur du lyckas. På avdelningen kommer du arbeta tillsammans med utredare, ombudsmän, statistiker och jurister. Hos oss får du chansen att arbeta i en dynamisk arbetsgrupp, här är det högt i tak och en hjärtlig stämning.

I den här tjänsten kommer du att arbeta som konsult via Placera Personal de första 6 månaderna för att därefter gå över till en fast anställning hos Lärarförbundet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven, strukturerad och engagerad. Du har en positiv och lösningsfokuserad inställning och bidrar med servicetänk i alla led, vidare ser vi att du har 3 års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i svenska och hanterar engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Goda kunskaper i fakturahantering
  • Erfarenhet av kurs/konferensadministration
  • Du har en gymnasieutbildning och gärna akademiska kvalifikationer
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av skolfrågor och/eller fackliga organisationer.
Intresse för tjänsten
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och är intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga