Lärarförbundet · Publicerad 5 okt

Lärarförbundet söker två initiativrika innehållsproducenter

Vill du jobba med att ge världens viktigaste yrke bättre villkor och förutsättningar? Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med en av Sveriges mest diskuterade fråga. Skolan är avgörande för Sveriges framtid och en nyckel till integration. Vi brukar säga att allt börjar med en bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor. Vi som jobbar här vill vara personliga, öppna, framåtsyftande, fokuserade och aktiverande, det är också egenskaper vi söker när vi letar efter nya medarbetare. Allt för att skapa goda förutsättningar och medlemsvärde för 232 000 medlemmar.

Nu tar vi nästa steg i Lärarförbundets digitala utveckling. Vi söker två digitala producenter som ska vara med och bygga Sveriges bästa medlemskommunikation. Med en ny kommunikationsstrategi med digitalt fokus i ryggen ska vi göra vardagen bättre för Sveriges alla lärare och samla dem i Lärarförbundet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt avdelningsövergripande produktionsteam och arbeta med att planera och producera film- och ljudproduktioner för alla våra kanaler. Du skapar innehåll – berättelser i ljud och bild som berör, väcker känslor och skapar engagemang. Du bildar tillsammans med två andra innehållsproducenter ett team som jobbar för hela vår avdelning med marknadskommunikation, utbildningar och journalistik. Tillsammans är vi nästan 70 personer.

Om dig

För att lyckas i rollen behöver du:
  • ha högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik och/eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
  • kunna filma och klippa rörlig bild och har mycket goda kunskaper om digitala medier
  • ha goda kunskaper i Premerie/Final Cut, AfterEffects, Adobe Audition och/eller Logic Pro X
  • ha mycket god förmåga att uttrycka dig målgruppsanpassat både i tal och i skrift
  • ta ansvar för leverans och att arbeta bra såväl självständigt som i grupp.
Du följer utvecklingen inom kommunikationsområdet, är nyfiken och idérik och förstår vad som krävs för att driva från engagemang till konvertering. Eftersom du kommer att producera innehåll för olika målgrupper så krävs att du har förståelse för insikts- och målgruppsarbete, samt en förmåga att snabbt växla mellan uttryck.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du välkomnas till ett modernt aktivitetsbaserat kontor och ett omväxlande jobb i en organisation som är inne på en spännande förändringsresa. Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension. Vi erbjuder dig subventionerade luncher, flexibla arbetstider och vår förmånsportal – som har Sveriges största utbud av förmåner och personalrabatter. Vi är stolta över att vi år 2016 vann Guldnappen – och fick titulera oss Sveriges bästa arbetsgivare för småbarnsföräldrar.

Vi sitter i Lärarnas hus på Stora Essingen i Stockholm i ljusa, fina lokaler. Hit tar du dig enkelt med tvärbanan eller med buss. Vi förutsätter att du delar Lärarförbundets grundläggande fackliga värderingar. Lärarförbundet strävar i alla avseenden efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla. Individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi använder oss av. All annons- och marknadsföringsförsäljning undanbedes.

Kontakta oss

Johan Tufvesson

Enhetschef

johan.tufvesson@lararforbundet.se

070-604 53 64

Johanna Andersson

Unionenrepresentant

johanna.andersson@lararforbundet.se

08-7376763
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Skolan är en avgörande fråga för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med en bra lärare och därför ska lärare ha bra löner och villkor. Oavsett vad du jobbar med på Lärarförbundet är det en dynamisk arbetsplats där du kommer att utvecklas.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga