Lärarnas a-kassa · Publicerad 18 jan

Lärarnas a-kassa söker extra rådgivare för sommaren

Är du intresserad av försäkringsfrågor och bra på personlig service? I så fall kan du bli en av våra extra rådgivare i sommar!

Lärarnas a-kassa är Sveriges största a-kassa för lärare och vi har ett fyrtiotal medarbetare på våra kontor i Stockholm, Vänersborg och Växjö. Vi ger personlig service till våra medlemmar och arbetar för att de ska få ersättning så snabbt som möjligt.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som rådgivare innebär daglig telefonkontakt med våra medlemmar. Din uppgift är att hjälpa dem rätt utifrån frågor om ersättning och medlemskap. För att trivas med jobbet ska du vara en lagspelare som tycker om att ge service över telefon. Du ska också trivas med ett högt arbetstempo. Sommaren är en intensiv period hos oss och det är mycket viktigt att du i den situationen har förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Samtidigt ska du kunna bemöta våra medlemmar, arbetskamrater och övriga samarbetspartners med hjälpsamhet och respekt. Du kommer att få intern utbildning om arbetslöshetsförsäkringen.

Egenskaper och erfarenheter

Vi söker dig som
  • är en fena på service
  • har tidigare erfarenhet av arbete över telefon
  • har en hög ansvarskänsla och ett noggrant arbetssätt
  • har god kommunikativ och pedagogisk förmåga
  • kan förklara värdet med att vara med i Lärarnas a-kassa.
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom offentlig förvaltning eller liknande. Om du har jobbat med kund- eller medlemsservice och har läst på högskola är det också en fördel.

Omfattning

Anställningen är på heltid under perioden juni-augusti. Det finns även möjlighet till att jobba extra under våren.

Välkommen med din ansökan redan idag, men inte senare än den 15 februari 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontakta oss

Klara Malmquist

Unionenklubben

klara.b.malmquist@lararnasakassa.se

Andreas Gartzell

Enhetschef

andreas.gartzell@lararnasakassa.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lärarnas a-kassa är Sveriges största a-kassa för lärare och övriga yrken inom utbildningsområdet. Både den som jobbar som lärare och den som studerar till lärare i någon form kan vara med hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga