LA-gruppen AB · Publicerad 7 okt 2019

LA-gruppen söker kontorsansvarig ekonomiassistent till huvudkontoret i Hammarby sjöstad i Stockholm!

Har du ett starkt servicefokus samt intresse för siffror och ekonomi? Skulle du trivas i omväxlande roll med fokus på service, ekonomi och administration? Har du erfarenhet från leverantörsreskontra och kanske även tidigare axlat rollen som kontorsansvarig? Tjänsten är en bred och spännande roll hos LA-gruppen som är en snabbväxande byggentreprenör i Stockholm. Låter det spännande? Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

LA-gruppen hjälper effektivt sina kunder med olika byggprojekt genom att fokusera på kvalitet, miljö och funktion. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och har nu behov av att utöka med en tjänst där kombinationen service, ekonomi och administration står i fokus. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och innovativt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Här finns en möjlighet att tillsammans med dina medarbetare få vara med och fortsätta bygga upp ekonomifunktionen. I den kombinerade rollen kommer du också själv vara ansvarig för att kontoret fungerar i sin helhet. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för hela flödet inom leverantörsreskontra vilket innebär att:
  • Registrera, skanna, kontera och ansvara för attestering av leverantörsfakturor
  • Korrigering av felaktiga leverantörsfakturor och kontakt med leverantörer
  • Hantering av utlägg, kvitton, kontering och skanning
  • Ge stöd till ekonomiansvarig i övriga ekonomiuppgifter
  • Hantera registervård och ansvara för arkivering
I rollen som kontorsansvarig kommer du att ansvara för kontoret i sin helhet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
  • Ta emot besökare, hantera inkommande mail och post
  • Boka och förbereda möten och event
  • Beställa kontorsmaterial, kaffe, lunch och fika till kontoret
  • Ansvara för att hålla rent och snyggt samt att kontoret fungerar i sin helhet
  • Vara kontaktperson för städbolag och andra leverantör
Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med uppstart enligt överenskommelse. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst direkt hos LA-gruppen. Du kommer att arbeta tätt ihop med ekonomiansvarig på företaget samt bli en del av ett spännande företag som idag består av 18 medarbetare. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler centralt i Hammarby sjöstad med närhet till service och mycket goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort servicefokus samt intresse för siffror, ekonomi och administration. Vi tror att du har gymnasieutbildning inom ekonomi samt viljan att fortsätta utvecklas och breddas inom leverantörsreskontra och administration. Vi tror också att du har tidigare erfarenhet av rollen som kontorsansvarig eller av något annat serviceyrke. Har du tidigare erfarenhet av byggbranschen, jobbat med projekt samt hanterat omvänd byggmoms är detta meriterande för rollen. Ett krav för rollen är att du har god systemvana samt har god erfarenhet av Office paketet. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Fortnox alternativt något annat ekonomisystem är även detta meriterande för rollen. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det även av stor vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person är flexibel och är redo att följa med på LA-gruppens fortsatta tillväxtresa. I denna rekrytering lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga