LINK Arkitektur · Publicerad 16 nov

LINK arkitektur är ett av de ledande arkitektkontoren inom forsknings- och laboratoriearkitektur. Vi arbetar framförallt med miljöer knutna till högskolor och universitet där vi drivs av att skapa goda arbets- och lärandemiljöer för människor att trivas och utvecklas i.

Vi har flera spännande uppdrag igång och på ingång varför vi nu behöver stärka vårt team med inredningsarkitekt specialiserad inom lab- och forskningsmiljöer.Utöver våra uppdrag är vi engagerade i flera FoU-projekt och samarbeten kopplade till hållbar inredning och BIM-projektering. Vi tycker att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap för att bidra till en branschutveckling vi tror på. LINK arkitektur är bland annat initiativtagare till föreningen 100gruppen som arbetar för hållbara, cirkulära interiörer. Hos oss finns möjlighet att vara med och driva kunskapsutveckling inom sektorn.

Din roll
På Framtidens Laboratorium vid Karolinska Institutet i Huddinge har vi tillsammans med vår kund utvecklat riktigt spännande miljöer som nyligen invigdes. Just nu ritar vi för fullt på bland annat Ångström-laboratoriet i Uppsala och Sahlgrenska Life Science Center i Göteborg, samtidigt som vi har ramavtal med landets stora universitet. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen i kombination med känsla för form och gestaltning för att bli tongivande och drivande i vår inredningsarkitektur inom laboratorie- och forskningsmiljöer.

Du fungerar som uppdragsansvarig och tillträder en viktig roll i företagets arbete med att driva kunskapsutveckling inom sektorn, det är du och ditt team som säkerställer att vi även i fortsättningen ligger i branschens framkant.

Om dig
Vi söker dig som har en stark drivkraft att utveckla både dig själv och den organisation du verkar i samtidigt som du har ett genuint intresse för arkitektur, hållbarhet och ny kunskap. Du har erfarenheten och kunskapen för att driva utvecklingen inom sektorn, såväl internt som externt.

Vi tror att du idag är verksam som Inredningsarkitekt, gärna som uppdragsansvarig och gärna med mångårig erfarenhet av laboratorie- och forskningsmiljöer. Vi ser framför oss hur du i framtiden blir tongivande internt och externt och vår spetskompetens inom området. Vi är villiga att satsa på dig och tillsammans med dig bygga ditt CV inom området.

Som person är du formstark med en god känsla för gestaltning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga, är noggrann, självständig, flexibel och precis som vi är du prestigelös. Du har fallenhet för att uttrycka dig och kommunicera i både tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar LINK arkitektur med Roi Rekrytering. Du ansöker med CV genom att klicka på ”Sök tjänst.” Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med att ansöka.

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709 - 261 227.

Om LINK arkitektur
LINK arkitektur är med sina 15 kontor och med över 470 medarbetare, bland de ledande arkitektkontoren i Skandinavien vad gäller omsättning, antal medarbetare och antal årligen genomförda projekt. LINK arkitektur har bred kompetens inom arkitektur, inredningsarkitektur, landskapsarkitektur, urbanism, plan samt industri- och produktdesign. Företaget är organiserat för att gynna samverkan mellan våra kontor. Det innebär att vi alltid har kapacitet att ta oss an både stora och små projekt inom bostäder, kommersiella lokaler, infrastruktur, industri, stadsutveckling, offentliga byggnader, idrottsanläggningar, vård och omsorg samt utbildning och forskning.

Besök gärna www.linkarkitektur.com för mer information om oss.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt