LIP Sverige AB · Publicerad 31 maj

Vill du arbeta på ett familjärt företag där du får möjlighet att nyttja din administrativa sida? Vi på LIP Sverige söker nu en noggrann och serviceinriktad medarbetare till vårt kontor i Vällingby.

Vi är ett helägt danskt företag som producerar bland annat fästmassa, fogmassor, vattentätning och spackelmassor till byggvaruhandeln och kakelhandeln. LIP är idag en internationellt orienterad verksamhet med återförsäljare och dotterbolag samt egenproduktion i Egypten. Vi erbjuder våra kunder byggvaror med hög kvalitet och minsta möjliga påverkan på miljön.

Om rollen

Som ordermottagare hos LIP Sverige är du placerad på kontoret i Vällingby.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för ordermottagning där du säkerställer att dessa förs in i vårt datorsystem på rätt vis. Du beställer vidare frakter, hanterar fakturor samt utför tillhörande administrativt arbete. Du är servicemedveten då kundsupport över telefon förekommer.

Vi söker dig som ser en långsiktighet i rollen och vill lära känna våra kunder och produkter väl.

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, strukturerad och uppskattar ordning och reda. Du arbetar självständigt och är van att ta egna initiativ samt fatta beslut.

Då rollen innebär kontakt med kunder över telefon ser vi att du känner dig bekväm i att använda telefonen som ditt primära arbetsredskap, har en känsla för service och är bekväm i samtalet med våra kunder.

Vi söker dig som har:
  • Utbildning på minst gymnasienivå
  • God datorvana
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll där du exempelvis arbetat med ordermottagning med fokus på administrativa uppgifter
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal såväl som i skrift
  • Talar du tyska ser vi det som ett plus
  • Erfarenhet av affärssystemet Navision är meriterande
Vi är ett glatt gäng och ser gärna att du är lättsam och bidrar till den redan goda stämningen. För oss är din hälsa viktig och vi erbjuder därför friskvårdsbidrag.

Vi kommer lägga vikt vid din erfarenhet men för oss är din personlighet och ditt engagemang för tjänsten viktigast.

Ansökan

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast 2018-06-24. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson på amanda.johansson@roirekrytering.se eller 0732-33 11 90.

Du som vill veta mer om tjänsten är välkommen att kontakta Claes Bylin på cb@lip.dk eller 070 -537 06 00.

Om oss

Lip är ett 100 % danskt företag som sedan starten 1967 har producerat kvalitetsprodukter till konkurrensmässiga priser. Produktprogrammet var till att börja med fästmassa och fogmassor, efterhand utvidgades produktlinjen med golvspackelmassor, vattentätning, silikon, epoxy, spackelmassor m.m. Alla våra produkter kontrolleras kontinuerligt såväl internt som externt för att möta olika länders krav och bestämmelser. Därför kan vi leva upp till vår slogan: LIP - när man bygger på kvalitet!

Besök vår hemsida för mer information om oss: www.lip.dk
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration