Leaders Alliance AB · Publicerad Igår 09:10

Är detta du?
Vi letar efter någon som motiveras av prestation, resultat och kommer snabbt till avslut med en meritlista av intäktsgenerering och ett djupt intresse och passion för försäljning och expansion.

Du vet hur man arbetar effektivt och är duktig på att prioritera.

Du är säker, sprider energi och vara social utan att någonsin vara arrogant och du jobbar hårt, men du vet också hur man har roligt. Du inspireras av att arbeta mot budgetmål med en fast lön och provision. Vi vill ha någon som delar vår vision och älskar att göra business, utan att någonsin förlora ur sikte det faktum att en samverkan mellan oss och kunden är det bästa sättet att avsluta en affär.

Leaders är ganska nystartat, vilket möjliggör att du kan påverka hur bolaget utvecklas och i vilken riktning. Vi är samtidigt ett tight och engagerat team som förändrar nätverksbranschen och vi alla gör det där extra samt arbetar stenhårt för att nå uppsatta mål.

Arbetsuppgifter:
Huvudsakliga uppdraget är som säljare/Network manager där du ska rekrytera in nya medlemmar till nätverket. Du kommer att hantera våra strategiska konton och ansvara för hela säljcykeln. Detta innebär att du i tjänsten kommer att bygga upp ett nätverk som du antagligen själv kommer att ha användning av både i tjänsten men även utanför. Detta innebär att du ska ha en passion för att prata med människor, nätverka, ha en social kompetens och känna att du kan föra dig ute hos kunderna. Anledningen till detta är att du på mötena med kunderna kommer du inte prata om personens företag utan hur personen på företaget kan utveckla sig själv och sitt eget nätverk med hjälp av Leaders Alliance.

Atmosfären är entreprenöriell och ett underbart driv genomsyrar företaget där resultatet och proaktiviteten står i centrum.

Vad Vi Vill Att Du Ska Göra:
  • Sälja /rekrytera nya medlemmar till Leaders Alliance olika nätverksgrupper där du kommer ansvara för helheten.
  • Prospektera, kontakta (via t.ex. telefon och mail) och, framförallt, träffa så många potentiella kunder som möjligt för att sälja Leaders Alliance nätverk.
  • Identifiera vad som är rätt för den specifika medlemmen och bygga rätt sorts grupper.
  • Följa upp och supporta medlemmarna.
  • Utveckla Leaders strategiska sälj för att effektivisera säljet/rekryteringen.
Vad får du ut av att jobba för Leaders?
  • Att varje dag få göra skillnad i ett kreativt företag som vågar testa nya saker.
  • Att arbeta i ett skönt och engagerat team med höga mål!
  • Möjlighet till en unik personlig och professionell utvecklig i ett entreprenöriellt företag med högt driv.
  • Att få vara en del av ett öppet team som blandar hårt arbete med mycket roligt.
  • Lönemodellen består av grundlön samt möjlighet till väldigt bra provision.
Tjänsten är stationerad i Stockholm och innebär nykundsbearbetning på den svenska marknaden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Leaders Alliance
Leaders Alliance är ett oberoende exklusivt chefsnätverk för Skandinaviens ledare där erfarenhetsutbyte, nya perspektiv och disruptiv innovation står i centrum. Leaders Alliance utvecklar handlingskraftiga ledare som löser framtidens utmaningar.

Grundarna av Leaders Alliance har tillsammans 20 års erfarenhet i den här världen och både byggt upp samt suttit med i styrelser för liknande kompetensnätverk tidigare. Leaders Alliance skapades just till följd av att grundarna insåg att det gick att göra det här bättre, modernare och mer värdegivande än vad man i många år har sett på marknaden.

Leaders Alliance ger ledare en plattform och ett sammanhang att växa i och utbyta erfarenheter för att skapa bättre resultat och ökad kompetenshöjd i sitt ledarskap.

Ständigt ställs ledare inför nya utmaningar som inte alltid kan eller bör lösas med konventionella metoder och ett misslyckande riskerar att bland annat kosta företaget pengar och skada det personliga varumärket för att inte tala om tidsförlusten för organisationen.

Vi är dedikerade att ge maximalt värde genom ett aktivt erfarenhetsutbyte i mindre och förtroliga grupper. Medlemmarnas utmaningar löses med hjälp av gruppens samlade erfarenheter, kombinerat med modeller och verktyg för effektivare kommunikation, disruptiv innovation (dvs hitta framtidens lösningar) och att leda i förändring
+ Läs mer om företaget