Learning Tree · Publicerad 4 dec

Learning Tree söker en driven och affärsmässig säljare

Är du en relationsbyggare och har en god förmåga att se nya affärsmöjligheter och vill ta nästa kliv i karriären? Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera en affärsmässig säljare till Learning Tree.

Learning Tree är en utav de ledande, globala leverantörerna av utbildningslösningar inom IT och ledarskap för företag och organisationer.

I rollen som säljare av utbildningslösningar på Learning Tree arbetar du i ett av världens ledande utbildningsföretag inom IT och ledarskap. Som en viktig del i teamet kommer du att hjälpa våra kunder att hitta rätt i vårt stora utbud av kurser inom IT, ledarskap och projektledning. Kunderna består huvudsakligen av stora och medelstora företag inom både den privata och offentliga sektorn. Samtidigt som du ansvarar för att underhålla relationen med befintliga kunder, bearbetar du även nya kunder i syfte att utveckla och skapa nya affärsmöjligheter. Du arbetar med att presentera nya utbildningar och/eller erbjuder fortsättning på tidigare kurser. Du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta resultatmål. Eftersom Learning Tree alltid strävar mot att leverera högsta kvalitet och professionalitet är det givetvis viktigt att kundkontakterna kännetecknas av hög kvalitet och personligt engagemang.

Vi söker dig som har erfarenhet av att skapa relation med kunder där telefonen utgör främsta arbetsredskap. Du trivs i en roll där du får möjlighet att skapa affärsmöjligheter och bidra till ökad försäljning. Rätt inställning och attityd är det allra viktigaste för att lyckas. Du som har förmåga att lyssna in vad kunden har för behov och är professionell och serviceminded. Du trivs med telefonen som arbetsredskap och gillar att arbeta med utgående säljsamtal. Tidigare erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande, men stort fokus kommer att läggas på din personlighet och drivkraft. Som person är du är positiv, orädd, självgående och du ger inte upp i första taget. Du trivs med kundkontakter och är duktig på att fånga upp kundernas behov. Du är bra på att kommunicera samt är mål- och resultatinriktad.

Du erbjuds en spännande roll som säljare av utbildningslösningar på Learning Tree där du ingår i ett säljteam om fyra personer. Dina härliga kollegor har alla gedigen erfarenhet av försäljning och god kännedom om Learning Trees specifika kurser och erbjudanden. Till din hjälp har du ett team som sköter leverans och backoffice funktioner och en stark ledare som coachar dig i början av din säljkarriär. Som en viktig del i säljteamet kommer du att bidra till Learning Trees fortsatta framgång genom att sälja kurser inom IT, ledarskap och projektledning som företaget erbjuder.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar redan idag, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Rekryteringskonsult Lena Patel, 076-777 71 71.

Learning Tree International är ett världsledande utbildningsföretag inom IT, projektledning, ledarskap och personlig utveckling. Företaget har funnits sedan 1974 och genom åren har över två miljoner kursdeltagare från mer än 65 000 organisationer uppgraderat sina kunskaper genom Learning Trees effektiva och praktiska kurser.

Learning Tree har utbildningscenter över hela världen och det nordiska kontoret med tillhörande utbildningscenter finns i Stockholm. Företaget sitter nära Hornsbergs strand på Kungsholmen.
Mer om företaget kan du läsa på
www.learningtree.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga