Leasify AB · Publicerad 1 juli 2020

Lesify fortsätter att växa och tar nu in en Onboarding Specialist

I rollen som Onboarding Specialist hos Leasify kommer du att få utvecklas samt bidra med utvecklingen av en digital tjänst som är helt unik på marknad en. Vi kan erbjuda dig oändliga möjligheter då vi har stora planer, starka ägare och en tjänst som verkligen ligger i tiden. Hos oss jobbar alla dedikerat med frihet under ansvar. Vi har roligt på jobbet, du får vara med och påverka vår framtida resa samt med möjligheten att tjäna pengar.

Du kommer att ha primärt fokus på implementeringen av nya kunder i bolagets unika och egenutvecklade tjänst för bokföringsrapporter riktade mot företag som redovisar enligt K3 alternativt IFRS16. Dessa bolag är mellanstora till stora bolag med minst 50 anställda och en balansomslutning på minst 80 msek. Börsbolag faller inom ramen att redovisa enligt IFRS16 och hos dessa finns en stor efterfrågan på effektiva och smidiga rapporteringsverktyg.

Att arbeta som Onboarding Specialist hos Leasify är en stor utmaning med många kontaktytor internt och externt. Det är en spännande roll i ett växande bolag där du får använda din kreativitet för att få ihop alla detaljer. Med din erfarenhet från redovisning kan du vägleda kunden och projektleda hela uppdraget från ax till limpa. Du kommer att ha mycket kundkontakt och även vara sakkunnig internt.

Tjänsten säljs idag på ett framgångsrikt sätt och det är därför som vi nu ser möjlighet att ta in flera på resan. Rätt person har möjlighet att påverka och utveckla rollen så att den blir ännu bättre. Du kommer att få testa dig fram och tillsammans med övriga bolaget hitta best-practice för hur man ska arbeta effektivt med dessa tjänster.

Dina primära kontaktytor hos våra kunder blir med CFO och Redovisningschef. Du kommer att ansvara för hela implementeringsprojektet. Över tid kommer du att ha stora möjligheter att växa och utvecklas i din personliga resa tillsammans med Leasify.

Erfarenhet och kompetens
  • Förståelse för redovisning och tjänster kring redovisning
  • Förståelse kring K3 och IFRS
  • Gärna en eftergymnasial ekonomisk utbildning
  • Vana av att driva projekt
  • Förståelse/erfarenhet kring saas tjänster
  • Erfarenhet från vår kunds leverantörsled är meriterande, d.v.s. IT, Copy, kaffe, telefoni, bilar, finance etc.
  • Vana att arbeta via web-demos och webinarier är starkt meriterande
  • Driv och vilja att vara med på en resa och utvecklas tillsammans med bolaget
  • Förmåga och intresse att verka i en snabbföränderlig och växande miljö (”Startup-ready”)
Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, projektledare, ekonom, ekonomi
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Leasify
Efter många år som experter inom leasingbranschen kom idén till Leasify som grundades 2014. Vi kunde se att företag ofta ingick dyra och undermåliga avtal, ofta på grund av leasingbranschens långa tradition av slutna avtal istället för transparens.

Vanliga produkter att leasa är kaffemaskiner, kopiatorer, datorer och annan typ av kontorsutrustning. Ofta leasar man flera produkter till olika avdelningar på arbetsplatsen. Tid och rutiner för kontroll av avtalen för produkter och tjänster finns sällan. Ofta ser avtalstiden, räntan, priset, månadskostnaderna och restvärdet olika ut från avtal till avtal. Det gör det svårt för företag att skapa sig en enhetlig bild av vad de får ut av priset de betalar.

Leasify är en revolutionerande tjänst. Även om den inte borde vara det. Speciellt idag då det finns allt för många företag som genom krångliga avtal döljer sina avgifter och låser sina kunder i ofördelaktiga uppgörelser. Ändå är vi först på marknaden med att erbjuda en tjänst som ger dig den kunskap, kontroll och transparens som behövs för att göra sunda leasingavtal. Precis som leasing borde vara ¬ på dina villkor.

Några som tidigt såg potentialen i tjänsten var SEB Venture Capital och NFT Ventures som idag står bakom Leasify som investerare. Vi som arbetar på Leasify är experter på leasing med en gedigen bakgrund inom branschen
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga