Lesjöfors Stockholms Fjäder AB · Publicerad 4 sept

Lesjöfors Stockholm Fjäder AB söker en tekniker till deras produktionsenhet i Vällingby i norra Stockholm

Som tekniker hos Lesjöfors Stockholms Fjäder AB kommer du att arbeta operativt med tekniska beräkningar och produktionsritningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB erbjuder dig en möjlighet att få arbeta varierat och operativt inom teknik. Du får ta del av alla fördelar med ett litet bolag och samtidigt arbeta mot en internationell kundkrets. I rollen arbetar du med allt produktrelaterat arbete där du använder din tekniska expertis för att driva projekt och produktion framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer främst att ha fokus på det tekniska arbetet inom alla produktsegment. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Utföra tekniska beräkningar och driva förslag utifrån funktionsbeskrivning och kravspecifikation
  • Skapa produktionsritningar i Inventor och AutoCAD
  • Ansvara och leda processen för PPAP (Rektron, LED 2D, PMAR7)
  • Ansvara och leda processen för avvikelsehantering och kontrollmätning
  • Avvikelsehantering och reklamationshantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen inkluderar många interna kontaktytor i olika projekt där du ansvarar för att Lesjöfors kan erbjuda den bästa tekniska lösningen till sina kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer vara placerad på Lesjöfors enhet i Vällingby.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom teknik och CAD samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med tekniska beräkningar, PPAP och CAD-modeller. Meriterande om du har vana av att arbeta i projekt.

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad då du genomför tekniska uträkningar självständigt. Du kommer att driva det tekniska arbetet framåt, internt och mot kund vilket kräver att du kan vara tydlig och målinriktad i ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och ett flexibelt arbetssätt då du är delaktig i att ta fram underlag utifrån kundspecifika kravprofiler/tekniska specifikationer. Utöver det är det viktigt att du trivs i roller som samarbetar över avdelningsgränser.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör