Lets deal · Publicerad 4 maj 2020

Let's deal är ständigt på väg framåt! Vi vill erbjuda fler och bättre deals och för att kunna göra det krävs skickliga säljteam med fantastiska ledare och det är just där du kommer in. Vi söker nu en stabil Teamleader till vårt team i Stockholm som har en stor ambition, att med sitt team erbjuda Stockholmarna det bästa stan har att erbjuda.

I rollen som Säljande Teamleader ansvarar du för att ditt team på dig + i dagsläget 6 säljare levererar mot en intäktsbudget och aktivitetsförväntan.

I teamets total, ansvarar du och visar stort föredöme i att leverera mot en egen intäktsbudget och aktivitetsförväntan. Målbilden är att fördelningen i ditt arbete är ca 50% som Teamleader och ca 50% egen försäljning.

I den säljande rollen ansvarar du för att bearbeta och utveckla ett antal utvalda partners inom bland annat restaurang, skönhet, hälsa, och upplevelser. Ditt säljfokus din första tid kommer vara nya partners men vartefter du bygger upp din partnerportfölj kommer tiden successivt läggas på att även förvalta och utveckla dessa partners.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv, prestigelös, och driven, du arbetar såklart resultatinriktat och med stort engagemang för att nå uppsatta mål. Du är orädd, lösningsorienterad och gillar att utveckla andra. För att du ska lyckas uppnå bästa möjliga resultat krävs det att du är strukturerad och har ett gott sinne för planering och prioritering. Du föredrar att arbeta mot tydliga mål tillsammans i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi har som krav att du jobbat med B2B sen innan samt varit i ledande befattning sen tidigare. Vi ser gärna att du även har körkort men detta är mer nice än need.

Du rapporterar till Försäljningschef som sitter i Stockholm.

Vi är redo, är du?!

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Letsdeal.se was launched in March 2010 and is currently the leading dealsite in the Nordic region. We offer unbeatable offers for products, travels, restaurants, cafés, beauty, events, etc. Nearly two million members in Sweden and Norway are reached daily through our channels. Currently, we are about 100 employees in Sweden and Norway. The company culture is one of our major success factors where our values are Teamwork, Dynamic, Passion and Result. Behind the company is Schibsted Media Group and a bunch of talented entrepreneurs. More about Let's deal, www.letsdeal.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga