Letsfaceit Nordic · Publicerad 28 aug 2019

Säljkoordinator till Letsfaceit Nordic AB

Letsfaceit Nordic AB söker en engagerad, noggrann och kundorienterad säljkoordinator. Letsfaceit är ett dynamiskt kosmetikföretag med fokus på den nordiska marknaden. Vi verkar på en expansiv internationell marknad med starka varumärken som IDUN Minerals, Ida Warg, wet n wild, Physicians Formula, Lipsmacker, Pashion, m.fl. Vi arbetar nära vårt systerbolag IDUN Minerals som är ett av de ledande varumärkena inom mineralskosmetik på den nordiska marknaden. Totalt är vi nästan 50 medarbetare med egna dotterbolag och anställda i Danmark, Norge och Finland varav närmare 30 personer är anställda på Letsfaceit.

Vårt huvudkontor är centralt placerat på Lindhagensgatan på Kungsholmen med närhet till allmänna kommunikationer och T-banan.

Arbetsuppgifter
Som säljkoordinator på Letsfaceit Nordic AB kommer du att arbeta i ett team om fem personer men även nära försäljningsavdelningarna i de övriga nordiska länderna. Din roll kommer att vara en länk mellan säljarna och kunderna. Under 2018 lanserade vi ett B2B-system online där kunder själva kan lägga beställningar och i tjänsten som säljkoordinator ingår ett huvudansvar för denna plattform. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Säkerställa att orderflöde från kund fungerar
  • Säkerställa att kunderna får rätt produkter och i tid
  • Säkerställa att kunderna har rätt order- och beställningsunderlag
  • Kunna ge information till kunder om leveranser och enklare produktinformation
  • Registrering av kunder i system
  • Behjälplig att fylla i kundmallar
  • Kunna ta egna initiativ tillsammans med säljchef att skicka ut information till kunder för att driva försäljning
  • Delaktig i att driva merförsäljning till kunder
  • Delaktig i att driva försäljning till nya kunder
  • Uppdateringar av produkter, kunder och priser i B2B plattformen
Då tjänsten är ny finns det stora möjligheter att påverka hur arbetet ska struktureras och sätta din egen prägel.

Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig som ser lösningar och gillar utmaningar för att driva försäljning. Du lär dig snabbt och gärna samt brinner för att ge en utmärkt service till våra kunder. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av administration inom försäljning tidigare. Vi förutsätter att du kan hantera MS Office mycket väl och stor vana att arbeta i affärssystem. Att ha jobbat i B2B eller B2C plattform tidigare är en stor merit.

Som person är du van att arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och kan hantera flera projekt samtidigt. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad med en god känsla för detaljer. För att du ska trivas bör du vara prestigelös, flexibel och klara av att jobba i en föränderlig miljö. Har du språkegenskaper utöver svenska och engelska är det meriterande men inget krav.

Vi erbjuder
Letsfaceit Nordic AB är ett kosmetikföretag i en spännande utvecklingsfas med många nya produkter och internationella marknader. Du erbjuds en spännande och utvecklande tjänst i en organisation med högt i tak och engagerade medarbetare. På Letsfaceit Nordic AB värdesätter vi jämställdhet och mångfald och välkomnar därför sökande oberoende av kön, ålder och bakgrund. Vi sitter i fina lokaler på Lindhagensgatan 74 i Sthlm. Företaget är kollektivanslutet.

Rapportering sker till säljchefen.

Din ansökan
Vi behandlar intresseanmälningar löpande har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss på joachim.graflind@letsfaceit.se eller ring till på 0708 62 16 26.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport

Inga fler liknande jobb tillgängliga