Lidingö Stad · Publicerad 23 mars 2019

Teknik- och fastighetsförvaltningen arbetar med att förvalta och utveckla Lidingö stads gator, torg, parker, skog, fastigheter samt idrott- och friluftsanläggningar. På enheten Kommunalteknik och Idrott ansvarar vi för förvaltningen och driften av Lidingö stads offentliga miljö och stadens idrottsanläggningar. Det innebär bland annat att vi sköter drift och underhåll av stadens vägar, mötesplatser, belysning och parker. Vi är ungefär 10 medarbetare som sitter i stadshuset i Lidingö centrum och ca 20 medarbetare som sitter ute på våra idrottsanläggningar och vi söker nu en Teknisk koordinator Mark, med placering i stadshuset.

Om tjänsten

Du kommer att vara en viktig del i arbetet med markupplåtelser, markannekteringar och ha en beställarfunktion till våra entreprenörer gällande bergsskärningar och vegetation i gaturummet. Stora delar av arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt med försyn, uppföljning av pågående arbete och eftersyn/besiktning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Handlägga/besvara remisser från Polisen, som läggs in i vårt system Panorama
  • Föra dialog och upprätta avtal med företag/personer som vill nyttja stadens mark samt andra som berörs av dessa verksamheter.
  • Ta emot, registrera och följa upp ärenden kring markannekteringar
  • Genomföra besiktningar med entreprenör, uppföljning av avtal och ekonomiskt utfall
  • Arbeta i nära samarbete med vår Förvaltare Gatumiljö
Vem är du?

Du har för rollen relevant utbildning samt erfarenhet inom mark/anläggning.
Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt behöver du ha god samarbetsförmåga, vara kommunikativ och drivande. Du är bra på att planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter samt ta ansvar för din uppgift. Det är ett krav att din svenska i både i tal och skrift är utmärkt samt att du har körkort.
Meriterande är erfarenhet av i något system för markupplåtelser.

Om verksamheten

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.
I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga