Lidl Sverige KB · Publicerad 12 okt

Till Lidl söker vi nu en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och som sträcker sig ca tre månader framåt.


Ditt uppdrag


Lidl har sitt kontor i Solna och på löneavdelningen arbetar idag 6 personer som tillsammans hanterar ca 3300 löner. I rollen som löneadministratör kommer du att stötta upp i löneteamets arbete och avlasta där hjälpen behövs. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:
  • Ta fram intyg
  • Hjälpa till med att svara på lönerelaterade frågor i supporttelefon
  • Hantera reseräkningar
  • Registrering
  • Filarkivering
Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en tidigare roll. Har du erfarenhet från detaljhandeln och av systemet SAP, som är Lidl:s lönesystem, ser vi det som meriterande. Vi söker både dig som är erfaren inom löneområdet och dig som är mer junior.

Som person är du prestigelös och noggrann. För att du ska trivas bör du vara strukturerad och periodvis kunna hålla ett högt tempo med flera saker i gång samtidigt. Du har dessutom en hög ambitionsnivå, har lätt för arbeta såväl självständigt som i team och trivs som bäst när du får ge service.


Om Lidl


Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. De öppnade sina första butiker i Sverige år 2003 och sedan dess har de ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av deras närmare 170 butiker runt om i Sverige.


När du blir en av oss


Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga