Lindström Services AB · Publicerad 17 jan

Vi söker en hungrig Sales Representative som vill vara med och accelerera försäljningen i ett av Europas ledande textilföretag, Lindström Group.

Om Lindström Group

Lindström Group är ett multinationellt serviceföretag som erbjuder hyrlösningar för företags olika behov av textilier, arbetskläder och skydd. Lindström Group har sina rötter i Finland men finns idag representerade i över 20 länder och har ca 3500 anställda. Man söker nu att förstärka teamet i Stockholm med ytterligare en engagerad medarbetare!

Om tjänsten

Vi letar efter en hungrig och entusiastisk Sales Representative till Stockholmsområdet. I rollen ansvarar du för att hitta nya kunder inom segmentet Arbetskläder och du tar självständigt ansvar för hela säljprocessen.

Typiska arbetsuppgifter
  • Hitta nya potentiella kunder och kontakta dessa för att boka kundbesök
  • Självständigt genomföra kundmöten med stora såväl som mindre företag
  • Offertframtagning, förhandlingar och avtalstecknande
Du kommer att utgå från Lindström Groups kontor i Stockholm men planerar själv din tid med kundmöten på ett effektivt sätt.

För att lyckas i denna roll behöver du:
  • Vara försäljningsinriktad
  • Tycka att det är roligt att kontakta och träffa nya potentiella kunder
  • Självständigt strukturera upp ditt arbete för att uppnå dina mål
  • Vara duktig på att skapa och bibehålla goda kundrelationer
  • Inneha B-körkort
Mer om dig

Vi letar efter en orädd och självgående person som har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B. Det är meriterande om du redan har ett nätverk inom eller erfarenhet av branscher såsom hotell och/eller restaurang. Det är viktigt att du vågar utmana dig själv i den här rollen och att du älskar att bygga relationer med människor. Förutom att du pratar flytande svenska bör du ha bra förståelse i det engelska språket. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en person med stark egen drivkraft som motiveras av att hålla en hög aktivitetsnivå.

Vad kan Lindström erbjuda dig?

Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som vill vara en del av en spännande expansionsresa. På ett personligt och professionellt plan kommer det här uppdraget att utmana dig med en stor portion ansvar. För att du ska få dem bästa förutsättningar kommer du ha tillgång till etablerade säljverktyg och ett utvecklat CRM-system. Du erbjuds konkurrenskraftig ersättning med bonus utan tak och tjänstebil.

Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Barona. Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sara Stecksén, rekryterare på Barona | sara.stecksen@barona.se

Mer information om Lindström

Lindström Group är ett av Europas ledande textiltjänstföretag med över 165 års erfarenhet inom textilindustrin. Man erbjuder ett brett utbud av textiltjänster, allt från arbetskläder till skyddsutrustning, mattor och textilier för restaurang och hotell. Koncernen Lindström Group omsätter ca 323 miljoner euro och man ser ständigt efter expansionsmöjligheter, dels i serviceutbud men också genom att etablera sig på nya marknader.

Läs mer på hemsidan www.lindstromgroup.com

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Säljare; Försäljning; Sälj; Account Manager; Sales representative; Team Leader; B2B; Hotell; Restaurang; KAM; Kundmöten; Sales Agent;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
Barona Human Resource Services

Inga fler liknande jobb tillgängliga