Live it Experiences AB · Publicerad 19 sept

Live it har sedan 2005 varit Sverige ledande företag inom upplevelsepresenter och vi säljer upplevelser under varumärkena Live it och My Day. Vi omsätter över 100 miljoner och över 500 000 kunder har fått upplevelser genom oss.

För att erbjuda våra kunder Sveriges bästa upplevelser och ge minnen för livet söker vi nu ytterligare en utvecklare till vårt IT-team. Kandidaten vi letar efter är en prestigelös lagspelare som förstår att IT helt och hållet är en servicefunktion. Vi tror att du är en positiv och strukturerad person som gärna har många bollar i luften samtidigt.

Utöver rena utvecklaruppgifter från kravuppfångst till dokumentation och allt däremellan arbetar vi mycket med att optimera våra processer och infrastruktur.
Vi tror att du tycker att sådant är roligt och utmanande. All utveckling drivs av vårt eget team på Södermalm i Stockholm. Teamet ansvarar gemensamt för hela webbplattformen samt för de bakomliggande systemen för hantering av försäljningsdata, bokningar, kundtjänstverktyg etc. Vi hanterar även drift och verksamhetsstöd.

Du kommer att ha mycket stora möjligheter att påverka och utveckla dina arbetsuppgifter och din kompetens. Du kommer också ges möjlighet att visa dina ambitioner och din förmåga att driva projekt.

På klientsidan bör du ha god kunskap om HTML5, JS, CSS3 och erfarenhet av responsiva webbsajter.

På serversidan behöver du främst ha god kunskap om PHP, MySQL och erfarenhet av objektorienterad systemutveckling.

Vi söker dig som:
  • Har arbetat med webbutveckling i några år och framför allt med PHP och MySQL
  • Har erfarenhet av backend-utveckling och inser värdet av att skriva lättläst och strukturerad kod.
  • Är passionerad i det du gör, hänger med i nyhetsflödet och håller dig uppdaterad om det senaste inom ramverk och utvecklingsmetodik.
  • Är beredd att vara en drivande kraft i vårt team och arbeta med många olika projekt parallellt.
Du har en positiv attityd, gillar att lösa problem och sätter företagets behov av IT-tjänster före egen prestige. Hos oss kommer du att få stor frihet under ansvar.

Varför Live it?
Live it grundades 2005 och är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Vi erbjuder hundratals olika upplevelser och har den bästa kvaliteten och det bredaste utbudet av upplevelsepresenter.

Vår affärsidé är att man inte längre bara överlämnar en present till sin vän, familj, kollega eller partner, utan kan ge bort en upplevelse och ett minne som de kommer att bära med sig resten av sitt liv.

Hos oss arbetar i dagsläget ca 40 personer som alla tycker att det är roligt med fart och fläkt. Vi som jobbar på Live it älskar att uppleva livet och strävar alltid efter en glädje i tillvaron.

Vår målsättning är att tillgängliggöra upplevelser för alla - att erbjuda de kvalitativt bästa upplevelserna i den bästa förpackningen. Helt enkelt att erbjuda en personlig och unik gåva som ger ett minne för livet.

Ansökningar och frågor om tjänsten skickas till jobb@liveit.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar eller frågor via telefon.

Placering: Södermalm, Stockholm.

Tillträde: Så snart som möjligt.

Arbetstid: 40 timmar per vecka, måndag till fredag.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga