Livsmedelsarbetareförbundet · Publicerad 14 apr 2020

Livsmedelsarbetareförbundet (Livs) söker en administratör till medlems- och organisationsservice med placering på förbundskontoret i Stockholm. Huvudsaklig inriktning är ekonomiarbete.

I arbetet ingår bland annat hantering av leverantörsfakturor, bokföring, arbete med reseräkningar och löneadministration. Livs arbetar i Hogia Affärssystem, Hogia Lön och Flex Datasystem och det är en fördel om du har erfarenhet från de programmen.

Livs medlems- och organisationsservice hanterar all administration inom förbundet såväl regionalt som centralt. I arbetet ingår att ha god kontakt med medlemmar, förtroendevalda och med anställda. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt vara noggrann och ha lätt för att samarbeta.

Om du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och om du delar arbetarrörelsens värderingar är du välkommen med din ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal mellan Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation och Handelsanställdas förbund.

Facklig kontaktperson är Maria Söderström,
Handelsklubbens ordförande, telefon 08-796 29 32.
För mer information om tjänsten kontakta Solweig
Larsson, tredje ordförande, telefon 08-796 29 17.

Du skickar din ansökan till info@livs.se, senast den 31 maj
2020. Intervjuer kommer genomföras löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Livsmedelsarbetareförbundet tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga