Livsmedelsarbetareförbundet · Publicerad 11 juli

Livsmedelsarbetareförbundet söker en IT-tekniker med breda kunskaper inom IT till förbundskontoret i Stockholm.

I tjänsten ingår även arbetsuppgifter kopplat till förbundets kontors- och konferenslokaler.
I arbetsuppgifterna som IT-tekniker ingår att tillsammans med IT-ansvarig aktivt utveckla Livs IT-strategi med utgångspunkt i förbundets verksamhet och behov.

Som IT-tekniker ingår att leda IT-projekt, hantera upphandling av
IT-konsulttjänster och produkter, administrera förbundets IT-lösningar, hålla i IT-utbildning för användare samt fungera som support.
Som IT-tekniker ska du ha goda kunskap om
Active Directory, SQL, Microsoft server, Office
365, SharePoint och Microsoft Cloud.
I arbetet ingår även att ansvara för inbrotts- passage- och brandlarmsystem, samt en del andra arbetsuppgifter kopplat till förbundets lokaler.

Du ska arbeta självständigt och utifrån verk- samhetens behov föreslå förbättringar och utveckling av nya lösningar.
Du ska vara service- inriktad och ha lätt för att samarbeta.
Som person är du positiv, driven, ansvarstagan- de och trivs med att arbeta både strategiskt och operativt. Integritet, smidighet och prestigelöshet är viktiga egenskaper.
Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Om du har erfarenhet av ovanstående arbets- uppgifter och om du delar arbetarrörelsens värderingar är du välkommen med din ansökan.
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt.
Lön efter överenskommelse.

I övrigt gäller villkor enligt kollektivavtal mellan Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation och Handelsanställdas förbund.
Facklig kontaktperson är Elin Kyrk, Handels- klubbens ordförande, telefon 08-796 29 64. För att få ytterligare information om tjänsten kontak- ta Solweig Larsson, telefon 08-796 29 21.

Du skickar din ansökan till info@livs.se senast den 29 september 2018. Det kommer genomföras intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sökord: Livsmedelsarbetareförbundet, IT-Tekniker, utveckla, verksamhet, leda, hantera, administrera, support, SQL, Sharepoint, Active Directory, strategiskt, operativt,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tillsammans gör vi skillnad

I mer än 100 år har vi kämpat för livsmedelsarbetarnas rättigheter. Men förutsättningen för att vi ska kunna kämpa för våra rättigheter är att vi är många som höjer rösten mot orättvisor. Därför är det så viktigt att vi organiserar oss tillsammans och ställer gemensamma krav. Att vara med i en fackförening är en smart affär för dig och en garanti för att den svenska arbetsmarknaden omfattas av schysta löner och trygga villkor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga