LloydsApotek · Publicerad 11 juni 2020

LloydsApotek söker en ambulerande farmaceut till region Stockholm Norr som brinner för rådgivning och att bidra till människors hälsa. Trivs du i en roll där du är flexibel och reser till flera apotek för att möta dina kunder? Sök då jobbet som ambulerande farmaceut hos oss redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som ambulerande farmaceut i region Stockholm Norr arbetar du på flera av våra apotek i Norra regionen. Väl på plats i apoteket arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och i egenvården, försäljning samt kvalitetsarbete. Du har en viktig roll i apoteket då du genom din kompetens bidrar med att ge bästa råd till våra kunder. En stor del av arbetet handlar om att skapa goda kundrelationer, ge service och arbeta med försäljning.

Tjänsten som ambulerande farmaceut innebär en del resor samt att din kompetens behövs på flera av våra fina apotek i Stockholm där du får möjligheten att jobba med många av våra härliga medarbetare och kunder i olika områden i Stockholm. Vid längre resor hjälper vi till med boende.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och som gärna vill skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av arbete som farmaceut i apotek och känner dig trygg i rollen.

Personliga egenskaper
Som person tycker du om att ha en flexibel arbetsplats och variation i vardagen. I rollen som farmaceut trivs du lika bra med rådgivning i recepturen som i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du är social som person med en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor samt trivs med att arbeta i olika team.

Vi erbjuder
Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap.

Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Hanna Ericsson, 072 238 21 14.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver LloydsApotek 79 stycken apotek på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga