Locum AB · Publicerad 19 feb

Locum AB genomför en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren.
Locum´s ungefär 300 anställda har bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning.
Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt.

Arbetsuppgifter

Du får ett utvecklande och samhällsnyttigt uppdrag där du bidrar till en förbättrad sjukvård i Stockholms län. Vi på Locum kan skryta med att ha den största projektportföljen i Sverige. Projekten du kommer att ansvara för involverar nya rön och ny teknik inom byggandet av vårdfastigheter. En spännande resa som kommer att ge dig nya värdefulla erfarenheter.

Byggprojektledaren styr, planerar, följer upp samt leder och koordinerar alla aktiviteter och funktioner inom projektet. I rollen ansvarar du för att projektet genomförs i enlighet med Locums byggprojektledningsprocess, gällande lagstiftning, uppdragsbeskrivning och kompletterande direktiv från projektägare alternativt från projektchefen.
Vidare ansvarar byggprojektledaren för att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet, miljö och ekonomi. I byggprojektledarens team ingår biträdande projektledare samt tekniska specialister.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av att leda större bygg- eller anläggningsprojekt från programarbete till färdigställande. Du är en strategisk och strukturerad person som trivs med förhandlingar och samtidigt har utmärkta kommunikativa egenskaper och hög samarbetsförmåga.

Om Locum

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.
Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga