Locum · Publicerad 21 nov

Som systemförvaltare utgör du navet i arbetet med några av Locums verksamhetssystem, främst affärs- och ekonomisystemet Agresso men även system för fakturahantering och banktransaktioner. Du ansvarar för att systemen möter verksamhetens behov och att de är i rätt skick. Det innebär regelbundet samarbete med användare och leverantörer och en kontinuerlig omvärldsbevakning. Du ansvarar för:
  • planering av systemens utveckling tillsammans med systemägarna
  • budget- och uppgraderingsplanering.
  • att medverka i upphandlingsaktiviteter
  • att leda systemrelaterade projekt och samverka med Locums upphandlade driftresurs.
  • att utbilda användare och bistå användare i problemlösning
  • att hantera inkomna önskemål och krav om funktionalitetsförändring.
Kvalifikationer

Din utbildningsbakgrund är troligtvis systemvetare, högskoleingenjör eller motsvarande och du har arbetat i liknande roll tidigare. Vi ser att du har relevant teknisk kunskap om operativsystem, databaser och projektmetodik. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystem, liksom om du har någon ekonomiutbildning. Test - och kravmetodikkompetens samt arbete med övriga system och produkter som används inom Locum är också positivt.

Som person gillar du att arbeta strukturerat, tar initiativ, löser problem och dokumenterar vad du gör. Du samarbetar prestigelöst med kollegor och leverantörer och du klarar av att behålla fokus under stress. Du bibehåller motivation även vid motgångar och avslutar det du påbörjar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Locum

Locum AB är Sveriges ledande fastighetsbolag för vårdmiljöer. Vårt uppdrag är att inom Stockholms läns landsting förvalta och utveckla vårdens fastigheter och lokaler och skapa största möjliga värde för vården. Vi hittar lösningar som motsvarar vårdgivarnas och patienternas behov genom att ta helhetsansvar och jobba i god samverkan och med hög kompetens med kunder och leverantörer.

Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare. Med lyhördhet gentemot våra uppdragsgivare, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft agerar vi för att uppnå våra mål.

Tjänsten är placerad på Locums kontor i Stockholm. Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Katarina Lemón
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga