Loomis Sverige AB · Publicerad 17 nov

Söker du jobb inom ekonomi? Till Loomis söker vi nu en ekonom som kommer ha fokus på leverantörsreskontra.

Vi söker en erfaren ekonom som vill jobba med ekonomi inom leverantörsreskontra. Trivs du i ett högt tempo och vill du vara en del av Loomis ekonomifunktion med kontor i norra Stockholm? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på ett internationellt företag och utvecklas vidare inom ekonomi. Du kommer att arbeta ute hos Loomis under hela perioden som uppgår till 8 månader med start så snart som möjligt. Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer i detta uppdrag fokusera på leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta:
  • Verifiering av leverantörsfakturor
  • Attesthantering
  • Leverantörsbetalningar
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Förbättrings- och effektivitetsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer som konsult vara anställd på TNG och vara placerad på Loomis kontor norr om Stockholm i Rotebro, granne med pendeltågsstationen. Hos kunden ingår du i ett glatt och drivet team med 4 kollegor på ekonomiavdelningen som samverkar med övriga i organisationen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av leverantörsreskontra så att du har förståelse för flödet inom området och kan snabbt sätta dig in i arbetet. Vi ser gärna att du har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Erfarenheter av affärssystemet IFS är meriterande och det är ett krav på god vana av Excel och Word.

Arbetsuppgifterna är varierande och det krävs därför att du är flexibel, stresstålig och trivs med högt tempo. Du behöver vara självgående men samtidigt förstå värdet av samarbete och teamkänsla. Det krävs att du har förmågan att hugga i när det behövs.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV och motivera gärna kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent