Loop Rocks · Publicerad Igår 07:56

Loop Rocks står nu inför en expansiv fas och vi söker en erfaren säljare med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

Personen vi söker

Du har en avgörande roll i tillväxten av Nordens största marknadsplats för sten, grus, jord och andra byggnadsmassor. Du kommer erbjuda marknadens bästa verktyg för markentreprenörer, platschefer och byggbolag. Du kommer vara med och skapa en effektivare marknad där användarna spar både pengar och tid samtidigt som de skapar ett mer hållbart byggande.

Du har flerårig erfarenhet av kundservice och sälj då dina främsta arbetsuppgifter är nykundsbearbetning. Som vårt röst utåt vill vi att du är självständig, drivande och arbetar målinriktat. Du kommer att ansvara för att användarna bemöts med utmärkt service och professionell rådgivning.

I rollen som säljare ingår att:
 • Ta kontakt med potentiella nya användare av Loop Rocks och få dem att lägga upp annonser.
 • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål, kontinuerligt följa upp försäljningen och rapportera nyckeltal.
 • Utforma offerter och teckna avtal med nya samarbetspartners och användare.
 • Guida våra användare vid utformandet av kravställningar och matchningar mot lämpliga leverantörer.
 • Hjälpa användarna av Loop Rocks att alltid få bästa möjliga lösning, både ur ett ekonomiskt och miljömässigt avseende.
 • Assistera i förhandlingar med underleverantörer.
Lön och förmåner
 • Konkurrenkraftig lön och möjlighet till bonus.
 • Möjligheten att växa inom snabbväxande startup
 • Supersmarta kollegor på ett av Sveriges roligaste företag i centrala Stockholm
 • En superbra tjänst som du kan vara stolt att företräda
 • Möjligheten att förändra hela byggbranschen
Erfarenhet

Erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen är meriterande. Andra europeiska språkkunskaper utöver svenska och engelska är fördelaktigt. Vidare har du god erfarenhet av CRM-system och excel.

Personlighet

Du tror på digitala verktyg, öppna lösningar och möjligheten för ett litet företag att förändra beteendet på hela marknaden. Som person är du strukturerad, analytisk, kommunikativ och en god lagspelare. För att vara framgångsrik i rollen älskar du att ta kontakt med nya personer över telefon. Du intresserar dig för att identifiera förbättringsområden och bidrar till fortsatt utveckling av rollen.

Du har engagemang för att göra affärer och skapa varaktiga relationer. Du har driv, tar initiativ och att bygga relationer och nätverk kommer naturligt för dig. Vidare tycker du om att ha många olika typer av arbetsuppgifter och du trivs med att din roll utvecklas och förändras över tiden.

Om Loop Rocks

Loop Rocks är den första nordiska marknadsplatsen för sten, grus, jord och schaktmassor. I Loop Rocks app kan användare enkelt matcha överskott och underskott och halvera transportkostnaderna. Vi hjälper våra användare att återanvända byggmassor på ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt.

Transportsträckan kan minska med upp till 75% om byggmassorna förflyttas direkt från användare till användare istället för som tidigare via deponier, byggvaruhus eller andra anläggningar. Kostnaden för dig som användare blir lägre samtidigt som du värnar om miljön. Alla massor som förmedlas via Loop Rocks är kontrollerade av miljökonsult.

Loop Rocks förenklar processen för dig som behöver eller vill bli av med byggmassor. Vi hjälper våra användare med annonsering, förhandlingar med transportörer och anläggningar, miljöprover och fakturering.

Loop Rocks är en öppen plattform för smartare och effektivare hantering av sten, jord och andra sekundära konstruktionsmaterial på byggarbetsplatser, för både företag och privatpersoner. Via appen matchar vi utbud och efterfrågan av återvunna massor genom att ”loopa” materialet direkt mellan byggarbetsplatserna. Appen är kostnadsfri och finns för både iOS och Android.

Loop Rocks är initierat av NCC och leds av Anders Torell och Jonas Stridh. Loop Rocks lanserades i Sverige juli 2016 och i Danmark i juni 2017. Loop Rocks har kontor på Epicenter i Stockholm.

Vi har idag över 6.000 användare i Sverige och Danmark och hittills har Loop Rocks marknadsplats hanterat över 1.5 miljoner ton byggmassor. Över 1.500 byggarbetsplatser är anslutna till tjänsten.

Under senare delen av 2017 kommer fler digitala tjänster att anslutas till marknadsplatsen. Med nya digitala lösningar hjälper vi smarta användare göra bättre affärer och skapa ett hållbart byggande i Norden.

Loop Rocks sig början av en internationell expansionsfas. Loop Rocks kommer lanseras i Finland och Norge innan årets slut. Vi planerar att i början av 2018 etablera oss i Tyskland.

Ta kontakt med Head of Loop Rocks Carl Zide på 0707943609 eller carl.zide@looprocks.com om du har några frågor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler jobb från Loop Rocks tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga