Lumibird Medical Nordics AB · Publicerad 15 sept 2021

Har du intresse för medicinteknik och försäljning? Då kan du vara vår näste kollega! Vi söker en rutinerad area sales manager som har erfarenhet av att bygga långa och varaktiga kundrelationer inom både offentlig som privat sektor. Regionen du kommer ansvara för är Stockholm/Mälardalen, men det kommer även bli aktuellt med kunder/upphandlingar i norra Sverige. Du kommer utgå från Stockholm, från hemmakontor eller kontorshotell.

Om tjänsten

Som area sales manager vill vi att du tillbringar så mycket tid som möjligt ute hos kunden, samtidigt är det ibland relativt komplexa upphandlingar och offerter vilket kräver noggrannhet och tålamod. Resor förekommer kontinuerligt och du behöver vara van att arbeta självständigt mot eget resultat.
  • Du har ansvar för försäljning mot ögonsjukvården inom ditt distrikt och ansvarar för att vi når vår försäljningsbudget inom distriktet. Du följer upp avtal och förfrågningar och du bevakar att våra kunder får rätt eftermarknadsservice. Allt för att etablera ett långsiktigt samarbete.
  • Som area sales manager ansvarar du för uppföljning av levererad utrustning samt att kundens brukare får rätt utbildning. Du övervakar även leveransfasen, att rätt utrustning är på rätt plats i rätt tid.
  • Du deltar aktivt vid branschmässor både i Sverige och internationellt.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och som är van att arbeta med långvariga kundrelationer. Ett driv att göra lönsamma affärer över tid, en uthållighet då det ofta handlar om långa säljcykler och förmåga att vara konsultativ så kunden får bästa lösning.

Har du erfarenhet av försäljning inom medicinteknik, gärna inom oftalmologi, är det klart meriterande.

Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, eller förvärvat motsvarande utbildning på annat sätt. Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift, är nödvändigt för tjänsten. Du behöver även vara en duktig IT-användare. Körkort är ett krav.

Du kommer till ett väletablerat företag som säljer utrustning till ögonsjukvården i Sverige och mot övriga nordiska länder. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och är marknadsledande med flera av våra produkter. Vi erbjuder ett intressant arbete med mycket utrymme för eget initiativ, korta beslutsvägar och stort eget ansvar. Vi erbjuder utmärkta arbetsvillkor och goda ekonomiska villkor. Lumibird Medical Nordics är ett litet bolag så för att passa in i gruppen behöver du verkligen vara en prestigelös lagspelare.

I denna rekrytering samarbetar Lumibird Medical Nordics med Jerrie AB. Välkommen med CV och personligt brev via jerrie.se. Sista ansökningsdag är 6 oktober. Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Dahlberg på 0763-170741.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lumibird Medical Nordics (fd Essmed ) AB bildades 1997 och är idag en betydelsefull leverantör och återförsäljare av medicinteknisk utrustning till i första hand ögonsjukvården i Norden. Sedan 1 augusti 2020 ingår vi i Lumibird group som är börsnoterat. Vårt huvudkontor för Norden ligger i Mölnlycke. Vi har även kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo. Lumibird Medical Nordics representerar våra egna välkända tillverkare Ellex och Quantel medical men även flera globalt etablerade tillverkare med produkter av erkänt hög kvalitet. Vi erbjuder ett omfattande sortiment och kan i princip erbjuda all utrustning som används i ögonsjukvården. Kunskap, kvalitet och kontinuitet är ledord i vår verksamhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga