MAX Burgers Aktiebolag · Publicerad 16 okt

Om tjänsten
Max befinner sig i en period av stark tillväxt vilket innebär att vi kan erbjuda en spännande tjänst där ditt driv och engagemang kommer till sin rätt. Du kommer, tillsammans med HR-chef och övriga HR-avdelningen att driva och utveckla HR-funktionen hos oss.

I rollen som HR Business Partner arbetar du brett med alla HR- processer och ansvarar för att underhålla och följa upp HR- arbetet för Max verksamhet i Sverige. Du arbetar också konsultativt genom att fungera som ett stöd till chefer i organisationen i generella HR-frågor. Utöver generalistrollen så ingår även ansvar för att utveckla rutiner och arbetssätt för Max systematiska arbetsmiljöarbete. Utveckling av KPI:er och byte av HR-system ligger också på agendan framåt och en stor del av ansvaret för dessa projekt ligger i den här rollen.

Tjänsten är placerad centralt i Stockholm och du rapporterar till HR-chefen. Omfattningen är 100 %.

Din profil
Du har en relevant högskoleutbildning inom HR samt minst fem års arbetserfarenhet av kvalificerat och brett HR arbete. Vi ser gärna att du har jobbat med såväl tjänstemän som kollektivare samt har erfarenhet av, och vill, arbeta med arbetsmiljöfrågor i en större organisation. Du är van att arbeta med HR-frågor såväl strategiskt som operativt och känner dig bekväm i arbetsrätten. För att passa in i rollen krävs att du är van att ta ansvar, resultatinriktad och har ett intresse för verksamhetens affär. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och har förmåga att skapa förtroende hos dem du arbetar tillsammans med. Vi tror också att du har ett systemintresse, där du kanske varit Super User i någon av dina tidigare roller.

Det krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och känner dig bekväm att arbeta i Office-paketet.Om de Wall Bemanning & Rekrytering
de Wall Bemanning & Rekrytering har mycket lång erfarenhet inom branschen. Under denna flagga verkar vi sedan januari 2013. Vi växer kraftigt och erbjuder hyruppdrag och rekryteringar främst inom områdena ekonomi, HR, inköp/logistik och marknad/sälj. Våra kunder, större som mindre företag, finns inom de flesta branscher. Vi har kollektivavtal för våra anställda och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag.


Ansökan

Ansök genom att klicka på ansökningsknappen. Urval kommer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta de Wall Bemannings rekryteringskonsult Karin Österman de Wall via e-post karin@dewallrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Rekryteringen hanteras av
de Wall Bemanning & Rekrytering AB