MTR Pendeltågen · Publicerad 7 mars

Till MTR Pendeltågen söker vi nu en projektledare. Detta är ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och minst sex månader fram. För rätt person finns möjlighet att bli överrekryterad direkt till MTR.

Ditt uppdrag

Som projektledare på MTR kommer du utgå från kontoret i DN-skrapan på Kungsholmen i Stockholm och även arbeta från andra depåer söder om stan. Du tillhör HR-teamet och rapporterar till utbildningschefen. Du blir en del av ett kompetent team med positiv stämning där man gärna hjälps åt och samarbetar.

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för att starta upp och utforma en ny yrkeshögskoleutbildning till tågtekniker på MTRs egen yrkeshögskola. Du styr över utbildningens innehåll, sätter upp kursplaner och läroplaner, planerar praktikperioder, hittar föreläsare och kursledare samt säkerställer att utbildningen håller önskvärd kvalitet. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med en intern projektgrupp. Du koordinerar och arbetsleder arbetet både internt samt gentemot externa kontaktytor.

Då rollen och utbildningen inte funnits tidigare får du möjlighet att vara med och påverka mycket själv.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarade inom projektledning, pedagogik, personalvetare eller likvärdigt samt har tidigare arbetslivserfarenhet från att driva projekt. Du är flytande i svenska språket och duktig på att formulera dig både i tal och skrift. Det är en stor fördel om du som söker har jobbat med utbildning i någon form, och optimalt om du har erfarenhet av att arbeta på/med yrkeshögskolor eller erfarenhet av att bygga utbildningsprogram.

För detta uppdrag lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du som söker är kommunikativ och har lätt för att anpassa dig till olika typer av sammanhang. Som person är du orädd, framåt och en inspiratör som med lätthet vinner förtroende. För att trivas i rollen söker vi dig som ser lösningar istället för problem, och som tänker "kul!" när du ställs inför nya utmaningar. Du trivs som bäst i högt tempo och i en föränderlig miljö, men lägger samtidigt stor vikt vid att ha ordning och reda.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (073-640 30 59, marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Paola Banegas (paola.banegas@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MTR Nordic AB är ett helägt dotterbolag till det brittiska företaget MTR Corporation UK, som i sin tur ingår i den Hongkong-baserade koncernen MTR Corporation. Företaget bedriver genom sina fyra dotterbolag MTR Tunnelbanan, MTR Tech, MTR Express och MTR Pendeltågen verksamhet inom spårtrafikområdet i Sverige.

2017 startade MTR en egen yrkeshögskola, där den första utbildningen var till lokförare. Under 2019 planerar de att starta upp en ny utbildning till tågtekniker, och söker därför dig som vill vara med och projektleda detta!

Företagskulturen genomsyras av utvecklingsvilja och förändringsbenägenhet, där nya idéer inte bara uppmuntras utan tillvaratas.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga