MTR Tech · Publicerad 15 juni 2020

MTR Tech söker en affärsdriven chef för tunnelbanans depå till Norsborg, Stockholm

MTR Tech utvecklings- och förändringsresa fortsätter och vi växer. Till vår nybyggda tunnelbanedepå belägen i Norsborg söker vi nu en depåchef som vill vara med på vår fortsatta resa. Du är affärsdriven och har erfarenhet av att driva förändringsprojekt. Hos oss kommer du bygga upp, leda och utveckla den dagliga verksamheten. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, projektledning och förändringsarbete. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR är ett starkt internationellt varumärke välkänt för sitt samhällsengagemang där företaget verkar.

Hos oss på MTR är vi öppna, varma och omtänksamma. I organisationen jobbar vi på ett tydligt, samverkande och pålitligt sätt där målet är att hela tiden möta och överträffa våra kunders behov. Våra värderingar; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat, är den röda tråden och vår ledstjärna i allt vi gör. Våra värderingar hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som depåchef kommer du bygga upp den nya depån och jobba med påverkan över enhetens operativa och strategiska arbete. Genom ditt starka intresse för teknik och ledarskap jobbar du målfokuserat tillsammans med ditt team samt samverkar med teamen på övriga depåer. Det är tillsammans som ni når uppsatta mål.

Du ansvarar för tunnelbanedepåns verksamhet, där du med fokus på leverans, trafiksäkerhet och kvalité driver och utvecklar arbetet framåt. Du kommer också att ansvara eller vara starkt involverad i flera av MTR Techs pågående och kommande projekt. Vissa projekt är redan igång medan andra kommer att rullas ut i takt med att vårt stora förändringsarbete fortskrider. Vi erbjuder dig en dynamisk roll i en verksamhet som genomgår skiftet där vi fasar ut gammal teknik och implementerar den senaste tekniken som ska underhållas för optimal hållbarhet.

Hos MTR välkomnas du in till ett företag som präglas av inkludering, medarbetartillit och en ambition om att vara bäst på kvalificerat underhållsarbete. Du kommer att utgå ifrån vår depå i Norsborg. Depån stod färdigbyggd i december 2016 och är väl rustad för att hantera och underhålla en modern spårburen tunnelbaneflotta.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Övergripande platsansvar inkl. personal, miljö- och arbetsmiljöansvar
  • Ansvar för rutiner och styrande dokument samt att dessa implementeras och efterlevs
  • Tillsammans med produktionschefen arbeta med daglig styrning, avvikelserapportering och förbättringar
  • Över depå och bolagsgränser etablera och förstärka samarbetet genom samordning och samverkan
  • Genom nära kontakt med kunder ansvara och säkerställa att MTR uppfyller underhållsåtaganden och leverans av tåg med rätt kvalitet och kostnadseffektivitet
  • Följa upp och analysera nyckeltal
  • Ansvar för kompetens och behörighet för underställd personal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Depåchef leder du dagligen 14 kompetenta och rutinerade medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen för underhållsproduktionen av våra trafikdepåer och bidrar aktivt till att ta fram strategier som syftar till att effektivisera och utveckla verksamheten och MTR Tech som organisation. Då MTR befinner sig i transformeringen och går från gammal till ny teknik där tunnelbanans C 30-flottan står i centrum kommer du att vara ansvarig för olika projekt som är kopplade till denna förändring. Du ansvarar även för att bygga upp underhållsarbete för flottan och rapporterar till Head of Maintenance.
Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet som ledare, gärna från en teknikintensiv verksamhet. Du har sannolikt tidigare haft eget budget- och resultatansvar, är van vid uppföljningar av nyckeltal, mätningar och rapporter samt har god erfarenhet av projektledning. Utöver det har du även drivit förändringsarbete i projektform.

Du är en stabil ledare som är trygg i sitt ledarskap och duktig på att coacha och utveckla genom delegering. Du har erfarenhet av förändringsarbete, är analytisk och affärsorienterad. Eftersom du har modet att prova nya angreppssätt är du även prestigelös, inkluderande och uppmuntrande med förståelsen om att personalen är företagets främsta resurs. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare med stort medarbetarfokus och teknikintresse som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar sina medarbetare och utvecklar verksamheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga