Majola Restaurangkonsult AB · Publicerad 22 sept

Konferensanläggningen Stora Brännbo ligger i vackra Sigtuna med sköna hotellrum, trevliga möteslokaler och härliga spa- och träningsavdelningar som lockar både konfererande företag och livsnjutande privatgäster. En av anläggningens största dragningskrafter är den förstklassiga restaurangen som nu behöver en ny köksmästare!

OM TJÄNSTEN:
Som köksmästare på Stora Brännbo kommer du att arbeta i ett
Svanenmärkt kök med ett team skickliga kockar som brinner för sitt yrke. Du leder och motiverar personalen, utvecklar koncept och sköter det administrativa arbetet som tillkommer. Stora Brännbo har stora ambitioner med sitt kök som ska leverera en (minst) lika god gastronomisk upplevelse som de finaste restaurangerna i landet.

Detta är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras och du får sitta med i ledningsgruppen och påverka både restaurangens och hela konferensanläggningens verksamhet.

Arbetstiderna kommer stundtals sträcka sig över kvällstid men i huvudsak arbetar man dagtid. Ett fåtal helgpass tillkommer under året.

Tjänsten ska tillsättas i september, dock tar man hänsyn till uppsägningstid. Du blir anställd direkt av Stora Brännbo efter rekryteringsprocessens slut.

OM DIG SOM SÖKER:
Köksmästaren vi söker ska vara självgående, innovativ och stresstålig. Du ska ha viljan och kunskapen att höja ett redan framgångsrikt kök till ännu högre höjder. Givetvis är du en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten, samtidigt som du är en erfaren och kompetent ledare som förstår vikten av att din personal trivs och utvecklas.

Du ska tidigare ha arbetat som köksmästare eller souschef och får gärna ha några års erfarenhet från högklassiga restaurangkök. Med ett genuint intresse för matlagning och ett tryggt och starkt ledarskap ska du motivera ditt team och styra gruppen mot era gemensamma mål.

Slutligen är det viktigt att du ser långsiktigt på denna tjänst och är beredd att satsa på Stora Brännbo då Stora Brännbo kommer att satsa på dig!

Skicka ett mail med din ansökan idag och ta nästa steg i din yrkesmässiga utveckling!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga