Majotuspalvelu Forenom OY · Publicerad Idag 00:00

Modernt logiföretag i kraftig expansion söker en Manager till Project Accommodation Sweden.

Kraven på framtidens boendelösningar ändras hela tiden och behovet av flexibilitet i resandet ökar ständigt. Forenom, Nordens ledande företag inom corporate housing, ligger i framkant av denna utveckling och kan idag erbjuda ca 5000 bostäder till över 6000 företagskunder i Finland, Sverige, Danmark och Norge.

Om tjänsten

Vi letar nu efter en Manager till Project Accommodation som kan axla både ledaransvar och kundrelationer på den svenska marknaden. I rollen kommer du att leda och utveckla ett team om fyra personer samt ha det övergripande ansvaret för att vårda och utveckla Forenoms fina kundrelationer. Tillsammans med ditt team är ni experter på större projekt inom industrin över hela Sverige för att identifiera var det finns behov av tillfälliga boendelösningar. Du leder vägen för ert proaktiva arbete att kontakta nyckelspelare inom segmentet. Vidare så kommer du att leda teamet för att säkerhetsställa leverans av boende inom vårt 48 timmars löfte. I rollen som Manager - Project Accomodation Sweden blir du en del av den svenska ledningsgruppen och rapportera till Country Manager. Du utgår ifrån fina lokaler i Stockholms innerstad.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:
 • utveckla Forenoms affärsrelationer och förhandla med stora intressenter såsom företagskunder, stadskontor och fastighetsägare
 • leda och coacha ett team om fyra personer för att få dina medarbetare att växa - både individuellt och som team
 • ansvara för att teamets finansiella mål uppfylls
 • resor förekommer runt om i Sverige samt ibland internationellt
 • leva, utstråla och bygga vidare på Forenoms unika företagskultur och koncept
För att lyckas i denna roll behöver du:
 • vara stark i förhandlingssituationer
 • ha erfarenhet av att självständigt ha ansvarat för stora kundkonton
 • ha förmågan att identifiera och kontakta lämpliga företag för att få projekt att gå framåt och bli framgångsrika
 • ha en framåt och proaktiv approach gentemot nya såväl som befintliga kunder och intressenter
 • vara försäljningsorienterad och drivas av högt satta försäljningsmål
 • ha en framgångsrik och beprövad ledarskapsstil
 • ha förmåga att föra samman medarbetare inom teamet såväl som över landsgränserna
Mer om dig

Vi letar efter en orädd och säljfokuserad person som vågar sätta höga mål och som är villig att arbeta hårt för att uppnå dessa - både självständigt och som ledare av ett team. Det är viktigt att du vågar utmana dig själv i den här rollen och att du älskar att bygga relationer med människor. Du är en förebild för ditt team och inger ett stort förtroende. Förutom att du är flytande i svenska måste du behärska engelska språket obehindrat.

Vad kan Forenom erbjuda dig?

Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som vill vara en del av en spännande resa att förändra hela hotellindustrin. På ett personligt och professionellt plan kommer det här uppdraget att utmana dig med en stor portion ansvar och du får chansen att påverka Forenoms tillväxtresa i en positiv riktning.

Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan! Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Första rundan av intervjuer kommer att ske med hjälp av videoverktyget Rec.Right.

I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Barona. Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sara Stecksén, Talent Acquisition Coordinator på Barona | sara.stecksen@barona.se

Mer information om Forenom

Forenom är Nordens ledande företag inom corporate housing. Målsättningen är att bli Nordeuropas största fram till 2020. Forenom är ett internationellt företag grundat i Finland och har kontor i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Vi har över 15 års erfarenhet inom logi för arbetskraft i växlande och utmanande situationer på marknaden. Forenom tillhör Barona Group tillsammans med 13 andra nordiska varumärke. I den expansiva fas som Forenom befinner sig i, har CapMan nu gått in som ny majoritetsägare. CapMans investering förväntas påskynda Forenoms tillväxt och utveckling på den internationella marknaden.

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Chef;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare
Rekryteringen hanteras av
Barona Human Resource Services

Inga fler liknande jobb tillgängliga