Management Events Sweden AB · Publicerad 22 mars

Har du erfarenhet av försäljning och vill utvecklas vidare i en internationell koncern? Då kan det vara dig vi söker! För Management Events räkning söker vi nu flera drivna säljare till deras växande verksamhet i Stockholm. Som säljare kommer du vara ansvarig för hela säljprocessen, från prospektering till möte med kunder för att sedan landa i en framgångsrik affärsuppgörelse.

Arbetsuppgifter

Management Events växer och utökar sitt drivna försäljningsteam med flera säljare med fokus på B2B kunder. Som säljare kommer du arbeta aktivt med att sälja in Management Events evenemangspaketlösningar med hög kvalité till högt uppsatta beslutsfattare på ledande bolag inom IT- och konsultbranschen. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till affärsavslut, och kommer arbeta utifrån en given produktportfölj. I rollen ingår både bearbetning av befintliga och nya kunder. Då lösningsleverantörerna deltar på Management Events evenemang har de möjlighet att nå ut och komma i kontakt med potentiella kunder, vilket gör att Management Events skapar affärsmöjligheter för sina kunder.

I rollen som säljare kommer du få en övergripande insikt i många olika branschers och målgruppers problemställningar samtidigt som du kommer skapa ett brett kontaktnät inom IT-och konsultbranschen. Som säljare kommer du in i ett team som arbetar hårt tillsammans för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Management Events är måna om sina anställda och för rätt person finns det goda möjligheter att växa inom koncernen.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av försäljning och gärna inom B2B. Du är en kommunikativ person och din verbala och skriftliga förmåga inom det svenska och engelska språket är mycket god.

Du har en övertygande och social personlighet med en god förmåga att hantera olika människor. Att du är resultatorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål ser vi som en självklarhet. Dina kunder är framgångsrika beslutsfattare vilket ställer krav på att du är affärsmässig och professionell i din roll. Vi ser även att du som söker har ett stort driv och engagemang med stort engagemang att göra affärer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Management Events är ett finskägt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och som varit verksamma i Sverige sedan 2004. Företaget erbjuder högkvalitativa forum som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa av Great Place to Work Institute.

Management Events har utvecklat ett unikt koncept för att samla ledande beslutsfattare och lösningsleverantörer på ett sätt som ger värde för båda parter. De organiserar över 180 evenemang årligen i 11 länder, inklusive nordiska, DACH och Pan-europeiska evenemang.

Management Events grundades i Helsingfors 1994. Det är ett internationellt företag som sedan 2004 finns på den svenska marknaden. Det senaste kontoret öppnades upp i Singapore 2014.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia