Management Events Sweden AB · Publicerad 23 jan

Har du erfarenhet av försäljning och vill utvecklas vidare i en internationell koncern? Då kan det vara dig vi söker! För Management Events räkning söker vi nu en kundansvarig/säljare B2B till deras växande säljverksamhet i Stockholm. Som kundansvarig/säljare kommer du vara ansvarig för hela säljprocessen att sälja in evenemangspaketlösningar med hög kvalité och arbeta mot kunder på höga positioner inom IT- och konsultbranschen.

Management Events är ett finskägt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och som varit verksamma i Sverige sedan 2004. Företaget erbjuder högkvalitativa forum som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa av Great Place to Work Institute.

Arbetsuppgifter

Management Events växer och utökar sitt drivna försäljningsteam med flera kundansvariga/säljare B2B. Som säljare kommer du arbeta aktivt med att sälja in Management Events portfölj till VD:s, försäljningschefer och marknadschefer från ledande bolag inom IT- och konsultbranschen. Du har ansvar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till affärsavslut, och kommer arbeta utifrån en given produktportfölj.

I rollen ingår både bearbetning av befintliga och nya kunder. Du kommer få en övergripande insikt i många olika branschers och målgruppers problemställningar samtidigt som du kommer skapa ett brett kontaktnät inom IT-och konsultbranschen.

Management Events arbetar tätt tillsammans för att säkerställa hög evenemangskvalitet. För rätt person finns det goda möjligheter att växa inom koncernen.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av försäljning och då gärna inom B2B. Vi söker dig som är van att använda telefonen som verktyg i ditt arbete och det är en klar fördel med erfarenhet av att arbeta med nykundsbearbetning. Det är meriterande med akademisk utbildning eller YH-utbildning, gärna inom ekonomi. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen har du en övertygande och social personlighet med en god förmåga att hantera olika människor. Att du är resultatorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål ser vi som en självklarhet. Dina kunder är framgångsrika beslutsfattare vilket ställer krav på att du är affärsmässig och professionell i din roll. Vi ser även att du som söker har ett stort driv och engagemang med lust att göra affärer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Management Events har utvecklat ett unikt koncept för att samla ledande beslutsfattare och lösningsleverantörer på ett sätt som ger värde för båda parter. De organiserar över 180 evenemang årligen i 11 länder, inklusive nordiska, DACH och Pan-europeiska evenemang.

Management Events grundades i Helsingfors 1994. Det är ett internationellt företag som sedan 2004 finns på den svenska marknaden. Det senaste kontoret öppnades upp i Singapore 2014.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia