Management Events Sweden AB · Publicerad 16 jan

Vi söker efter en projektledare som vill vara i daglig kontakt med de högsta beslutsfattarna på Sveriges 500 största företag och arbeta i en internationell koncern. Låter det intressant? Då kan det var dig vi söker till rollen som projektledare med ansvar för B2B events!

Management Events är ett finskägt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och som varit verksamma i Sverige sedan 2004. Företaget erbjuder högkvalitativa forum som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa av Great Place to Work Institute.

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som projektledare ansvara för att via telefon bjuda in och bibehålla kontakten med beslutsfattare som har ett intresse för Management Events evenemang. Vid sidan av detta ansvarar du även för att skapa attraktiva program för dina events utifrån de senaste trenderna och utmaningarna inom respektive målgrupp.

Management Events arbetar tätt tillsammans för att nå högt uppsatta mål och säkerställa att deras evenemang håller hög kvalité. De är en växande, internationell organisation som erbjuder många intressanta möjligheter för din fortsatta personliga samt professionella utveckling.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är i början av din karriär, har ett stort driv och en fingertoppskänsla för kundservice. För att lyckas i rollen har du en god förmåga att arbeta parallellt med varierande uppgifter och effektivt planera din tid. Du har även en god förmåga att kommunicera med högt uppsatta beslutsfattare via telefon och email, men även genom personliga möten. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet av försäljning och då gärna inom B2B.

För att nå framgång är du affärsmässig och professionell i din roll samtidigt som du har en social personlighet med en god förmåga att hantera olika människor. Att du är resultatorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål ser vi som en självklarhet. Akademisk utbildning eller YH-utbildning är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och i skrift är ett krav. Behärskar du det norska språket är detta meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Management Events har utvecklat ett unikt koncept för att samla ledande beslutsfattare och lös-ningsleverantörer på ett sätt som ger värde för båda parter. De organiserar över 180 evenemang år-ligen i 11 länder, inklusive nordiska, DACH och Pan-europeiska evenemang.

Management Events grundades i Helsingfors 1994. Det är ett internationellt företag som sedan 2004 finns på den svenska marknaden. Det senaste kontoret öppnades upp i Singapore 2014.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Poolia