Management Events Sweden AB · Publicerad 21 sept

Är du i början av din karriär, har erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en internationell koncern? Då kan det var dig vi söker! För Management Events räkning söker vi nu en B2B säljare till deras växande säljverksamhet i Stockholm. Du kommer arbeta mot kunder på höga positioner inom IT- och konsultbranschen och vara ansvarig för hela säljprocessen av evenemang med hög kvalité.

Arbetsuppgifter

Management Events växer och vill utöka sitt drivna försäljningsteam med en B2B säljare. Som B2B säljare kommer du arbeta aktivt med att sälja in Management Events portfölj till VD:s, försäljningschefer, marknadschefer från ledande bolag inom IT- och konsultbranschen. Du har ansvar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till affärsavslut, och kommer arbeta utifrån en given produktportfölj.

I rollen ingår både bearbetning av befintliga och nya kunder. Du kommer få en övergripande insikt i många olika branschers och målgruppers problemställningar samtidigt som du kommer skapa ett brett kontaktnät inom IT-och konsultbranschen.

Management Events arbetar tätt tillsammans för att säkerställa hög evenemangskvalitet. För rätt person finns det goda möjligheter att växa inom koncernen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är i början av din karriär och som är van att använda telefonen som verktyg i ditt arbete. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet av försäljning och då gärna inom B2B. Har du akademisk utbildning eller YH-utbildning, gärna inom ekonomi, är det meriterande. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av att arbeta med nykundsbearbetning. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och i skrift är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du en övertygande och social personlighet med en god förmåga att hantera olika människor. Att du är resultatorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål ser vi som en självklarhet. Dina kunder är framgångsrika beslutsfattare vilket ställer krav på att du är affärsmässig och professionell i din roll. Vi ser även att du som söker har ett stort driv och engagemang med lust att göra affärer.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Management Events har utvecklat ett unikt koncept för att samla ledande beslutsfattare och lösningsleverantörer på ett sätt som ger värde för båda parter. De organiserar över 180 evenemang årligen i 11 länder, inklusive nordiska, DACH och Pan-europeiska evenemang.

Management Events grundades i Helsingfors 1994. Det är ett internationellt företag som sedan 2004 finns på den svenska marknaden. Det senaste kontoret öppnades upp i Singapore 2014.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga