Marbit Anläggning & Utemiljö · Publicerad 3 feb 2020Marbit har i över trettio år framgångsrikt förbättrat stor-Stockholms parker, gator och torg. Vi gör det genom att alltid ge våra uppdragsgivare kvalitet och kunnande. Med en fyrdubblad omsättning de senaste fyra åren och en växande verksamhet, söker vi en Mätningstekniker att stärka teamet med.

Varför ska du arbeta på Marbit?

Marbit har genomfört flera uppmärksammade och prisvinnande utemiljöprojekt inom stor-Stockholm. Hos oss får du vara delaktig i att bygga stadens framtid i en organisation som månar om din personliga utveckling. Det är en platt organisation där du får stor frihet under ansvar i en verksamhet med god ekonomi, investeringsvilja och idérikedom.

Om rollen

Som Mätningstekniker ansvarar du huvudsakligen för arbete med:
  • Inmätning och utsättning av anläggningsprojekt
  • Relationsmätning
  • Produktionsmätning
  • Maskinstyrning
  • Mängdreglering (det är en meritande om du har erfarenhet av detta, inte ett krav)
De mättekniska uppdragen kommer att vara både små och stora, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor kopplade till projekten.

Du kommer att arbeta på Marbits kontor i Sundbyberg tillsammans med övriga kollegor samt ute på de byggarbetsplatser som du är involverad i . Ditt team består av dig, övriga Mätningstekniker, Platschef samt kalkylavdelningen, du rapporterar till Platschefen.

Marbit har personal med lång erfarenhet av mätteknik och målet är att bygga upp en egen mätteknikavdelning.

Om dig

Vi söker dig som är Mätningstekniker idag, på ett anläggningsföretag eller på en konsultfirma. Antingen har du minst fem års erfarenhet i yrket och är upplärd i byggbranschen, eller så har du minst två års erfarenhet i yrket samt en eftergymnasial utbildning som Mätningstekniker.
Om din kunskap bygger på teoretiska studier eller lång praktisk erfarenhet är mindre viktigt för oss. Det vi fokuserar på är att du är självgående inom de områden som du ska ansvara över.

Det är ett krav att du kan arbeta i Trimble eller Leica, SBG-Geo och Office-paketet samt har körkort B, och det är meriterande om du dessutom kan något CAD-program.

Som person är du analytisk, strukturerad, ansvarstagande, van att hålla deadlines vid högt tempo och relationsskapande.

Information och ansökan

Läs mer på http://www.marbit.se/

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Ansökan via email tas ej emot!

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, vi intervjuar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Marbit

Marbit är ett ägarlett anläggningsföretag med ca 50 anställda, som bygger och vårdar parker, gator och torg i Stockholmsregionen. Vi betjänar ledande kommunala, statliga och privata uppdragsgivare och är kända för att göra snygga jobb och för att ha långa kundrelationer.

Vi är specialiserade på två närbesläktade verksamhetsområden där vi har särskilda kompetenser, anläggning respektive skötsel av mark och parkanläggningar. Det ger oss möjlighet att tillfredsställa många kundbehov och att dra nytta av kunskaper från vartdera området för att höja kvalitén på det andra.

Företaget är certifierat av Det Norske Veritas för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, vilket kommer kunderna tillgodo i form av dokumentering och kontinuerlig återkoppling av nya erfarenheter, lärdomar och idéer.

Marbit har sin värdegrund i ägarfamiljens norrländska rötter, där ett löfte är ett löfte och kundernas tillit den viktigaste tillgången.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga