Marbit Anläggning & Utemiljö · Publicerad 19 maj 2020

I över trettio år har Marbit framgångsrikt förbättrat stor-Stockholms parker, gator och torg. Vi gör det genom att alltid ge våra uppdragsgivare kvalitet och kunnande. Med en fyrdubblad omsättning de senaste fyra åren och en växande verksamhet, söker vi nu bland annat en Mättekniker att stärka teamet med. Hos oss är du involverad i utmanande och komplexa projekt samtidigt som du kan lära av erfarna kollegor och ha möjlighet till stor utveckling i rollen.

Varför Marbit?
Marbit har genomfört flera uppmärksammade och prisvinnande anläggningsprojekt inom stor-Stockholm. Hos oss får du vara delaktig i att bygga stadens framtid i en organisation som månar om din personliga utveckling. Marbit har en stabil grund att stå på och har de senaste åren framgångsrikt utvecklat sin verksamhet. Hos oss finner du idérikedom, engagemang och korta beslutsvägar. Här finns stor möjlighet att påverka i både det stora och lilla.

Om rollen
De mättekniska uppdragen kommer att vara både små och stora, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor kopplade till projekten.

Du kommer att arbeta på Marbits kontor i Sundbyberg tillsammans med övriga kollegor samt ute på de anläggningsprojekt som du är involverad i tillsammans med ett dedikerat team.

Hos Marbit finns kompetens och lång erfarenhet av mätteknik och målet är att bygga upp en egen mätteknikavdelning. Som Mättekniker hos oss kan du se fram emot en stor utveckling.

Som Mätningstekniker ansvarar du huvudsakligen för arbete med:
  • Inmätning och utsättning av anläggningsprojekt
  • Relationsmätning
  • Produktionsmätning
  • Maskinstyrning
  • Mängdreglering (det är en meritande om du har erfarenhet av detta, inte ett krav)
Om dig
Vi söker dig som är Mättekniker idag, på ett anläggningsföretag eller på en konsultfirma. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet i yrket och är upplärd i byggbranschen. Om din kunskap bygger på teoretiska studier eller lång praktisk erfarenhet är mindre viktigt för oss. Det vi fokuserar på är att du är självgående inom de områden som du ska ansvara över.

Det är ett krav att du kan arbeta i Trimble eller Leica, SBG-Geo och Office-paketet samt har körkort B, och det är meriterande om du dessutom kan något CAD-program.

Som person är du analytisk, strukturerad, ansvarstagande, van att hålla deadlines vid högt tempo och relationsskapande.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten, kontakta rekryterare Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se eller 073-394 15 05.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, vi intervjuar löpande.

Ansökan via email tas ej emot

Välkommen med din ansökan!

Om Marbit
Marbit är ett ägarlett anläggningsföretag med ca 50 anställda, som bygger och vårdar parker, gator och torg i Stockholmsregionen. Vi betjänar ledande kommunala, statliga och privata uppdragsgivare och är kända för att göra snygga jobb och för att ha långa kundrelationer.

Vi är specialiserade på två närbesläktade verksamhetsområden där vi har särskilda kompetenser, anläggning respektive skötsel av mark och parkanläggningar. Det ger oss möjlighet att tillfredsställa många kundbehov och att dra nytta av kunskaper från vartdera området för att höja kvalitén på det andra.

Företaget är certifierat av Det Norske Veritas för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, vilket kommer kunderna tillgodo i form av dokumentering och kontinuerlig återkoppling av nya erfarenheter, lärdomar och idéer.

Marbit har sin värdegrund i ägarfamiljens norrländska rötter, där ett löfte är ett löfte och kundernas tillit den viktigaste tillgången.

Läs mer på www.marbit.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga