Medborgarskolan · Publicerad 7 dec 2020

Är du en driven tekniker som trivs i en central och ansvarsfull roll? Har du kunskaper inom skript, nätverk och server? Då kan det vara dig vi söker till vår kund Medborgarskolan!

Arbetsuppgifter

Teamet består idag av 6 medarbetare. IT-avdelningen stöttar den utbildningsverksamhet som bedrivs i länet, ibland i samverkan med en nationell IT-organisation. Du kommer att jobba i hela regionen. Hos Medborgarskolan har du stora möjligheter att utvecklas och själv forma ditt arbete. Kamratskap, meningsfullhet och utveckling är en naturlig del i arbetet här.

Din roll här blir att drifta verksamhetens It-miljö. Att ansvara för eskalerade case från supporten där mycket hands-on jobb ingår. It-miljön är varierande på de olika platserna, varför vi gärna ser att du har en bred kompetens. Ingen dag kommer vara den andra lik!

Önskade kvalifikationer
  • Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Skriptspråk: Konfigurationsporfiler, bash, python, Powershell
  • Klient OS: Mac OS samt Win
  • Nätverk: HPE Com Ware, Fortigate, Meraki
  • Virtualisering, Swittchar, Routing
  • Molntjänster: Azure, AWS, O365, Sharepoint
  • Server applikationer och tjänster: Docker, Hyper-V, Active Directory
  • Metodik och ramverk: ITIL och AGILE
Vi ser gärna att du har lätt för att snabbt kunna sätta dig in i nya projekt och It-miljöer. Du är flexibel och driven i ditt sätt att vara och ser lösningar och möjligheter i de problem du ställs inför. Här finns stora utvecklingsmöjligheter där du själv för möjlighet att driva egna projekt och ta större ansvar och frihet.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Välkommen att kontakta:
Talent Acquisition Manager, Tove Svansson,
073- 522 70 87, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang, kompetensbaserat rekrytering, med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-konsultverksamhet, försäljning och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder vill arbeta med.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Medborgarskolans verksamhet inom folkbildning spänner över ett stort antal ämnesområden och engagerar enskilda deltagare och grupper i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Folkbildningen är fri och frivillig och tillgänglig för alla och här går det att förkovra sig i nästan vad som helst. Här erbjuder vi kurser, föreläsningar och evenemang inom ett stort antal ämnen och områden.

Du erbjuds också möjlighet att starta egna studiecirklar, där du får hjälp med planering, material, lokaler och liknande. Dessutom har man samarbeten med många olika föreningar kring cirklar och evenemang. Region Stockholm omfattar Stockholms län och Gotland. Regionen har sex lokalkontor och drygt 900 cirkelledare. Den driver också Kulturama, Påhlmans Handelsinstitut/ Påhlmans Gymnasium och Stockholms Tillskärarakademi. Regionen har 320 anställda inklusive lärare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 feb 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga