Memira Eyecenter · Publicerad 4 feb 2020

Söker du efter nya utmaningar inom kundservice och vill du jobba hos ett innovativt företag? Sök rollen inom kundtjänst idag!

Till Memira Eyecenter i Stockholm söker vi dig som vill jobba inom kundcenter med kundservice över telefon och mejl. Du stöttar interna och externa parter inom området ögonlaser och linsbyte. Som medarbetare inom kundtjänst blir du en del av ett ambitiöst och öppet team där fokuset ligger på kunden. Låter det som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten är en bra möjlighet för dig som vill utveckla dina servicekunskaper i en professionell och hjärtlig arbetsmiljö. Du får möjligheten att jobba i en inkluderande och värderingsstyrd kultur med härliga kollegor. I din roll får du många interna och externa kontaktytor och har möjlighet att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds även förmåner som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och 6 veckors semester.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som har erfarenhet inom kundtjänst men som vill utvecklas inom ett spännande och givande område.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du får ett gediget introduktionsprogram då många av de inkommande samtalen kräver klinisk kunskap. Du jobbar i en kommunikativ och stöttande tjänst där fokuset är att ge mervärde till slutkunden. Dina framtida arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Besvara och stötta kunders frågor via telefon, mejl och chatt
  • Samordna besökstider och lämna information
  • Kommunicera med kirurger, optiker och klinikpersonal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning med 8 timmars arbetsdagar, med start så snart som möjligt. Memira Eyecenter är i dagsläget i moderna och trevliga lokaler i Uppsala, men under hösten 2020 flyttas kontoret till Eye Center of Excellence vid Karolinska universitetssjukhuset - ett centrum där vård, forskning och utveckling inom ögonområdet stimuleras genom nära samverkan mellan akademin, offentliga och privata aktörer.

Ditt team består av 17 härliga kollegor och tillsammans utgör ni Memira Eyecenters kundcenter. Du rapporterar till kundtjänstchefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare telefonvana och erfarenhet av kundtjänst. Att ta ansvar, arbeta systematiskt och jobba i en kommunikativ roll är något du brinner för. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av Memira Eyecenter, samt lyssnar in kundens behov. Eftersom rollen innebär flera kontaktytor ser vi gärna att du ger service av hög kvalité och trivs med relationsbyggande.

Då du främst jobbar med att besvara kundernas frågor via mejl och telefon krävs det att du behärskar svenska i både tal samt skrift. Talar du ytterligare vanligt förekommande språk är det en fördel. Har du eftergymnasial utbildning inom relevant område ser vi det som meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga