Memira · Publicerad 14 maj 2020

Memira Eyecenter är Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi och en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Våra kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400 000 ögonoperationer. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är 240 anställda och finns idag i Sverige, Norge och Danmark. Memira förvärade 2019 StureOptikern, EyeCenter City och Täby EyeCenter. Memira vill bli ett ”one stop shop” inom syn och ögonhälsa. I och med Memiras nya strategi byte företaget nu namn till ”Memira Eyecenter”. Memira Eyecenter kommer att skapa ett unikt erbjudande i världsklass till kunder och patienter. Här finns din chans att vara med på resan! Läs mer på www.memira.se

Detta söker vi
Vill du arbeta i en dynamisk tillväxtorganisation vars kultur kännetecknas av engagemang, utveckling och omtanke? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta brett inom HR och är redo att ta nästa steg i din karriär? Lockas du av en roll som förutsätter en hög servicenivå gentemot chefer och medarbetare och säkerställande av kund- och affärsfokus i varje HR-aktivitet? Då är rollen som HR Business Partner hos Memira Eyecenter din nästa utmaning!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR Business Partner kommer du tillsammans med företagets HR Manager arbeta med kvalificerade HR-frågeställningar för hela den skandinaviska koncernen. Då Memira Eyecenter befinner sig i ett förvärvsskede kommer du få vara med i utvecklandet av processer och rutiner. Det innebär bland annat att bli mer digitaliserade och att fortsätta arbetet med att skapa en enad företagskultur och värdegrund för koncernen. Rollen är bred och verksamhetsnära och innebär att bistå chefer och medarbetare såväl administrativt som konsultativt i alla HR-processer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Administrera och effektivisera HR-processer i koncernen
  • Kontakt med externa partners avseende lön- och pensionshantering
  • Stöttning och rådgivning till chefer och medarbete i exempelvis arbetsrättsliga frågeställningar, rehabärenden och vid rekryteringsprocesser
  • Ansvara för onboarding och offboarding
  • Delaktig i beslut kring policies samt uppdatering av HR-rutiner
  • Ansvara för löpande HR-projekt
  • Utveckla och förbättra processer och rutiner med ett fokus på digitalisering
Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR, ekonomi eller juridik, samt har arbetat i minst 5 år i en bred HR-roll. Du har med fördel fått hantera något av de andra skandinaviska ländernas arbetsrätt på tidigare arbetsplatser. Då tjänsten innehåller internationella kontaktytor är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du som person
För att passa i rollen är det viktigt att du trivs i en händelserik miljö där saker och ting sker i ett högt tempo. Du är en prestigelös ”doer” som kan ta egna beslut och som arbetar på ett effektivt sätt med att nå dina deadlines. Då rollen innebär täta kontakter med andra i bolaget behöver du vara social och utåtriktad och någon som gillar att nätverka, samtidigt som du besitter integritet. Slutligen ser vi att du är en person som har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och som är mån om att leverera ett grundligt och noggrant resultat.

Memira Eyecenter kommer att flytta sitt huvudkontor till det nybyggda huset Eye Center of Excellence, i Hagastaden september 2020 där samverkan med andra vårdgivare, akademi och näringsliv garanterar fortsatt ögonvård av högsta klass.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Memira Eyecenter med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 eller Viktoria Simmingsköld på 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga