Mercell Commerce AB · Publicerad 17 feb 2021

Är du en engagerad, inspirerande och affärsinriktad person som drivs av att utveckla människor och trivs i en föränderlig miljö? Mercell Commerce söker en HR Chef som vill vara en del av ett spännande bolag med tydligt kundfokus! Placering är på vårt kontor på Lindhagensgatan i Stockholm.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen är viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att engagera och inspirera människor i din omgivning. Som person är du ansvarstagande, affärsinriktad, lyhörd och strukturerad. Du bör ha erfarenhet av att driva förändring och du trivs i en snabb och föränderlig miljö.

Om tjänsten
Som HR Chef har du en bred roll som innebär såväl strategiskt som operativt ansvar för HR enhetens arbete samt vår People Agenda. En viktig del av rollen är att utveckla och stötta chefer mot en kultur som gör det möjligt för medarbetare att utvecklas, ta eget ansvar samt att prestera självständigt i enlighet med organisationens mål. Vidare innebär rollen att:
  • Ta en aktiv roll i den lokala ledningsgruppen och ha en förmåga att se till bolagets helhet.
  • Planera, designa, utveckla och utvärdera HR initiativ som stöder organisatoriska strategiska mål tillsammans med HR Generalist, exempelvis Performance management, kultur och ledarutveckling.
  • Arbeta aktivt med utveckling och dokumentation av policies och riktlinjer inom HR-området.
  • Ytterst ansvarig för arbetsmiljö, rekrytering, fackliga förhandlingar samt lön och förmåner.
  • Att utveckla rutiner och verktyg som bidrar till effektiva HR-processer inklusive fortsatt digitalisering av enhetens arbete.

Som HR Chef rapporterar du till Head of Group HR, ingår i företagets lokala ledningsgrupp samt har personalansvar för en HR Generalist.

Din bakgrund
Vi söker dig med flera års erfarenhet av kvalificerat och självständigt HR arbete på strategisk nivå samt erfarenhet av rollen som HR Chef eller en självständig HRBP-roll. Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning och kunskap om svensk arbetsrätt. Det är en fördel om du har erfarenhet av fackliga förhandlingar samt branscherfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Sista ansökningsdag
10 mars 2021. Vänta inte med att skicka in din ansökan! Urvalet sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varför Mercell?
Mercell erbjuder stora möjligheter för utveckling inom organisationen! Vi tittar på vad du levererar, inte hur du arbetar eller hur många timmar du spenderar på varje uppgift.

Mercells värdeord - growth, curiosity, cuorage & trust - fungerar som en grund för de beslut vi fattar, hur vi driver vår verksamhet och hur vi interagerar med våra kollegor, kunder och andra. Men de fungerar också som grund för de möjligheter som Mercell ger sina anställda att utvecklas och trivas inom sitt arbetsområde.

Mercell befinner sig i en mycket spännande period och du kommer att spela en viktig roll för att möjliggöra vår framtida utveckling. Om du är intresserad av att bygga en karriär hos ett snabbt växande och välfinansierat mjukvaruföretag med ambitiösa planer, kan du vara den person vi letar efter!

Vi hoppas kunna lära känna dig och ser fram emot att få din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Bente Fosen, tfn: +47 91674006 (Head of Group HR)
Isabelle de Rosche, tfn: +46 722 089 587 (HR Generalist)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Mercell
Mercell är en ledande digital plattform för offentlig anbuds- och upphandlingstjänster och har nyligen klivit in på eProcurement-marknaden.

Vi har nu 29 200 kunder (2 600 upphandlare/inköpare och 26 600 leverantörer). Mercells unika marknadsplats förenklar anbuds- och inköpsprocessen och gör det säkert och enkelt för inköpare att hitta relevanta leverantörer för sina anbud och dagliga inköpsbehov.

Mercell hjälper också leverantörer att hitta relevanta affärsmöjligheter samt verktyg för leverantörerna att digitalt ta emot och hantera inköp från offentliga och privata inköpare. Mercell levererar tjänster till offentliga och privata köpare i 15 europeiska länder och vårt mål är att bli den ledande SaaS-plattformen för e-upphandling och inköp i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga