Meritmind AB · Publicerad 23 mars 2021

Stimuleras du av att bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas inom controlling? Vill du möta nya människor, ha varierande uppdrag i olika företag men ha en trygg arbetsgivare?

Nu söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt som Business Controller och som vill bli en del av vårt ambitiösa och kompetenta konsultteam i en trivsam organisation med högt i tak. Vi är måna om dig som konsult och du har alltid en personlig kontakt med din konsultchef på innekontoret. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Som interim Business Controller är du en mycket uppskattat tillskott till din kund får möjlighet att skapa värde från dag ett!

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning och du har en fast lön både på och mellan uppdrag samt 30 dagars semester. Vi erbjuder kompetensutveckling, förmåner via Benify och vi är anslutna till kollektivavtal.
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av rollen som controller gärna från stora företag. Du har jobbat med budget, prognos, resultatuppföljning, analys och rapportering. Du är även van vid att arbeta i olika affärssystem, har goda kunskaper i Excel samt en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som konsult ser vi att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad, engagerad, nyfiken och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya personer och miljöer.

Placeringsort: Stockholms län

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Nyström, martin.nystrom@meritmind.se, 070 166 08 11. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga