Meritmind AB · Publicerad 15 jan 2021

Nu söker vi en Kandidatansvarig som kan förstärka vårt Talent Relations-team i Stockholm. Som Kandidatansvarig kommer du ha en varierande roll med ansvar för att säkerställa samt upprätthålla kandidatinflödet till vår konsult- och rekryteringsverksamhet samt skapa och bibehålla relationer med vårt kandidatnätverk. Det innebär en vardag som kan innehålla allt från search till seniora chefsroller, genomförande av kandidatintervjuer och representera Meritmind i olika sammanhang, till att du kommer vara ute hos kund och presentera kandidater tillsammans med en rekryteringskonsult.

Vi söker dig som har en fallenhet för att se potential hos individer och som har ett genuint intresse för människor och deras utveckling. I rollen som Kandidatansvarig blir du vårt ansikte utåt mot kandidatmarknaden och många gånger är du den som kandidaterna först kommer i kontakt med varför en positiv och hjälpsam inställning är viktigt.

Ansvarsområde som Kandidatansvarig:
 • Självständigt söka upp kandidater genom search via LinkedIn och andra kanaler
 • Intervjua och matcha kandidater till olika processer
 • Underhålla konsultnärverket
 • Delta i kundmöten och kravprofilstagning
 • Ansvara för CV-hanteringen av kandidater i Meritminds CRM-system
 • Skriva och publicera annonser på hemsida, samarbetssajter och i sociala medier
 • Hjälpa till med konsultrekryteringar
 • Delta i kandidataktiviteter, seminarium och mässor
 • Underhålla vårt kandidatnätverk genom telefonsamtal, möten och aktiviteter
Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning. Vi är dock inte bara nyttiga, på fredagarna äter vi godis och vi passar alltid på att uppmärksamma kollegor som fyller år. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och konferenser samt fördelaktiga förmåner via Benify. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR, ekonomi eller motsvarande erfarenhet genom arbetsliv. Har du kunskap inom ekonomiområdet är detta en fördel och det är meriterande om du tidigare har arbetat med search. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift. Du har även god erfarenhet och känner dig bekväm med digitala verktyg och system.

Personliga egenskaper:

För att lyckas och trivas i tjänsten som Kandidatansvarig är du en självgående och strukturerad person som gillar att ha många kontaktytor inom organisationen. Du tar egna initiativ, driver frågor framåt, trivs med att skapa struktur och tycker om ordning och reda. Du trivs att arbeta operativt och har en prestigelös inställning. Då rollen innebär ett flitigt kontaktskapande för att hitta rätt kandidat är det viktigt att du är ihärdig och gillar utmaningar. Slutligen är du lyhörd och har ett genuint intresse för andra människor.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind:

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt Förändringsledning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta Matilda Sandström på HR med mejladress matilda.sandstrom@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till rekrytering.stockholm@meritmind.se

Sökord: Kandidatansvarig, Talent Acquisition, Talent Acquisition Specialist, Executive Search, Talent Acquisition Manager
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga