Meritmind AB · Publicerad 30 mars 2021

Meritmind står inför en spännande digital utveckling och vi behöver förstärkning i vår organisation men en IT-intresserad konsultchef. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som brinner för att göra affärer. Tillsammans med konsultchefskollegorna ansvarar du för att matcha konsultuppdrag och skapa goda kundrelationer.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att ingå i ett team med tydliga tillväxtmål, där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats! På Meritmind trivs vi i varandras sällskap och när det inte är Coronapandemi blandar vi arbetet med träning, after works och innehållsrika konferenser.

Som konsultchef arbetar du bland annat med:
 • Att bygga nätverk både med kunder och konsulter
 • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
 • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
 • Skriva offert
 • Search i vår kandidatbas och nätverk
 • Screening av CV och personliga brev
 • Personlighetsbedömning och testning av kandidater och konsulter
 • Kompetensbaserade intervjuer
 • Prisförhandling
 • Att driva och utveckla affären framåt
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som drivs av att bygga nätverk, sälja och nå resultat samt är mycket intresserad av den digitala utvecklingen. Du har akademisk examen och det är nödvändigt att du tidigare har arbetat med tjänsteförsäljning inom exempelvis konsultverksamhet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från IT eller ekonomiområdet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Du är mycket intresserad av försäljning och av att göra affärer. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och drivs av att skapa framgångsrika relationer. För att trivs i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Placeringsort:
Stockholm

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 25 april. För mer information om tjänsten kontakta Annika Jepsson på annika.jepsson@meritmind.se eller 070-166 08 83.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Konsult Chef, Konsult, Chef
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga