Meritmind AB · Publicerad 4 nov 2021

Meritmind står inför en spännande digital utveckling och vi behöver förstärkning i vår organisation med en affärsfokuserad Konsultchef. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som brinner för att göra affärer. Tillsammans med konsultchefskollegorna ansvarar du för att matcha konsultuppdrag och skapa goda kundrelationer.

Vad erbjuder vi?

Som Konsultchef kommer du att ingå i ett team med tydliga tillväxtmål, där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Meritmind har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats! På Meritmind trivs vi i varandras sällskap och blandar arbetet med träning, after works och innehållsrika konferenser.

Som Konsultchef arbetar du bland annat med:
 • Att bygga nätverk både med kunder och konsulter
 • Personalansvar - ledarskap på distans då våra konsulter har sin arbetsplats ute hos kund
 • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
 • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
 • Skriva offert
 • Search i vår kandidatbas och nätverk
 • Screening av CV och personliga brev
 • Personlighetsbedömning och testning av kandidater och konsulter
 • Kompetensbaserade intervjuer
 • Prisförhandling
 • Att driva och utveckla affären framåt
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som drivs av att bygga nätverk och som trivs i en fartfylld vardag där ingen dag är den andra lik. Vi ser att du är intresserad av den digitala utvecklingen och vill bidra till ekonomifunktioner i framkant. Du har akademisk examen, helst inom ekonomi, eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare arbetat inom tjänsteföretag som exempelvis konsult- eller rekryteringsbolag. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som Konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Du är mycket intresserad av försäljning och av att göra affärer. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och drivs av att skapa framgångsrika relationer. För att trivs i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind:

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

För mer information om tjänsten kontakta Eva Bothén eva.bothen@meritmind.se eller 070-410 99 01. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 28 november.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Konsultchef, Chef
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga