Meritmind AB · Publicerad 3 feb 2021

Meritmind växer och förstärker sin redan etablerade konsultverksamhet inom bank, finans och försäkring. Därför söker vi nu ytterliggare en säljande konsultchef till vår Stockholmsverksamhet.

Trivs du med varierade arbetsuppgifter, att driva bolagets tillväxt framåt och att ta ett helhetsansvar? Då är detta rätt tjänst för dig. Du kommer att vara delaktig i Meritminds vidare expansion inom bank, finans och försäkring och din roll kommer utvecklas med våra framgångar. Därför söker vi dig med ambitioner både gällande resultat och ledarskap.

Vi tror att du som söker har en relevant högskoleutbildning eller liknande och har något/några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom bemannings- och rekryteringsbranchen, gärna inom området bank, finans eller försäkring.

Som konsultchef på Meritmind har du en 360-roll, vilket innebär att du ansvarar för kundrelationer, rekrytering av konsulter, tillsättning av konsultuppdrag samt att säkerställa matchningen mellan våra kandidaters kompetenser mot våra kunders behov. Rollen innebär även personalansvar vilket inkluderar arbetsuppgifter såsom kontraktsskrivning, lönesättning och medarbetarsamtal m.m.

För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur med en tydlig teamkänsla. Viktigt är att du är serviceinriktad och har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster, du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar.

Till din hjälp får du erfarna kollegor med ett brett och djupt kontaktnät i branschen, som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas i rollen.

Vi som arbetar på Meritmind har samtliga erfarenhet från branschen och har sedan starten byggt upp Meritmind som ett kvalitetsföretag i en dynamisk bransch.

Låter det intressant?

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling inom områdena ekonomi, bank, finans & försäkring. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga