Meritmind AB · Publicerad 9 dec 2019

Meritmindkoncernen fortsätter att växa och vi stärker nu upp vår rekryteringsorganisation med en chef för vår rekryteringsverksamhet i Stockholm. Rollen är en viktig kugge i vår utveckling av organisationen. Som rekryteringschef ansvarar du för en grupp kompetenta medarbetare bestående av rekryteringskonsulter samt kandidatansvariga. I rollen som rekryteringschef är du bl a ansvarig för gruppens beläggning, att vi levererar med kvalitet, att vi ständigt utvecklar vår affär och du kommer starkt bidra till hur vi uppfattas av marknaden, både av kandidater och kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringschef
 • Sätta riktningen för och bidra i utvecklingen av rekryteringsaffären
 • Fördela flöde och säkra inflöde av uppdrag
 • Se till att ta tillvara på kunskap som finns i gruppen
 • Stötta gruppen i att prioritera och fördela arbetet
 • Utforma strategier för att säkra kandidatflöde
 • Vara bollplank i gruppens diskussioner
 • Representera Meritmind Rekrytering i interna och externa sammanhang
 • Bearbetning av befintliga samt nya kunder tillsammans med kundansvariga
 • Driva egna rekryteringsprocesser
Vad erbjuder vi dig?

Meritmind är ett värderingsstyrt bolag där vi uppmuntrar innovation och entreprenörskap och i din roll kommer du vara med i olika innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. Vi strävar efter att hjälpa företag och människor till framgång och erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning. Vi är dock inte bara nyttiga, på fredagarna äter vi godis och vi passar alltid på att uppmärksamma kollegor som fyller år. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och konferenser samt fördelaktiga förmåner via Benify. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen och tidigare har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar från rekryteringsprocesser och erfarenhet från personlighetsbedömning samt personalansvar för en grupp individer. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister samt executive search. Du bör tidigare ha deltagit och aktivt verkat i olika nätverk med syfte att bredda kontaktnät och fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som med energi och engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter och uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rekryteringsaffären. Du trivs i både förhandlingssituationer med kunder och i möten med nya människor och du uppskattar att diskutera allt från personbedömning och testverktyg till prissättning med dina kollegor. Du längtar efter att bidra till utveckling och innovation av våra produkter och tjänster. Du är en social person som hela tiden arbetar aktivt för att bredda ditt kontaktnät och är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i andra relationer. Du utövar ett individanpassat och involverande ledarskap och du trivs i en organisation där laget går före jaget.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind

I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf. Antalet anställda uppgår till cirka 350 personer och vi omsätter en halv miljard. Meritmind har fått många utmärkelser genom åren, bl.a; Tillväxtföretag (Ahrens/Affärsvärlden), Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans affärer) och National Champion (European Business Awards). Meritmindkoncernens består förutom av Meritmind AB av systerbolagen Brightby och Meritmind GmbH. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.

OBS: Vänligen maila din ansökan till: Rekryteringmm2@meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta Maria Dahl, COO, på 0720-39 38 40. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Använd EJ knappen "Ansök till denna tjänst" utan maila din ansökan till: Rekryteringmm2@meritmind.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga