Mermaid Medical A/S · Publicerad 16 maj 2019

Mermaid Medical A/S är ett danskt företag med ca.
40 medarbetare i Europa men också direkt representation i Asien och USA. Vi söker nu en ambitiös och professionell distriktschef som tillsammans med oss kan fortsätta att växa och utveckla verksamheten i Sverige.

I rollen som distriktschef jobbar du i huvudsak självständigt med hemmakontor som din bas, men du har ett tätt samarbete med det nordiska säljteamet som består av 5 personer. Du rapporterar direkt till den nordiska försäljningschefen.
Det är till fördel men inget krav om du är bosatt i Stockholmsområdet.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat försäljning av en portfölj innehållande interventionsprodukter till både nya och befintliga kunder primärt inom radiologi. Du förväntas bygga upp och upprätthålla kundkontakterna inom aktuella områden samt utveckla och genomföra taktiska försäljningsplaner för att växa och utveckla ditt distrikt. Detta förutsätter återkommande kundbesök.
Arbetet innebär också att sammanställa ledningsrapporter och genomföra regelbundna marknadsanalyser, utveckla budgeter och deltaga på kongresser i in- och utland.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av liknande arbete som säljare av medicinskteknisk förbrukningsmateriel i en operationsmiljö, gärna inom radiologisk intervention, och/eller någon form av medicinsk utbildning, som sjuksköterska/röntgensjuksköterska.

Vi söker dig som är/har följande kvalifikationer:
  • van vid att arbeta självständigt
  • strukturerad
  • driftig
  • bra på att skapa goda relationer
  • god presentations- och förhandlingsförmåga
Det är en förutsättning att du pratar flytande svenska och har goda engelska kunskaper. För att passa in i det nordiska säljteamet är även kunskaper i andra nordiska språk en fördel. Krav om giltigt körkort. Arbetet kräver en hel del resande.

Vi kan erbjuda:
En spännande och omväxlande arbetsdag. Goda kollegor. Kvalitetsprodukter. Et gott inarbetat företag. Tät uppföljning.
Flexibilitet. Goda karriärmöjligheter.

För mer information besök www.mermaidmedical.com eller ring Nordic Sales Manager Morten Torsæter Barton på +47 91 12 97 82, alt. mtb@mermaidmedical.com

Intresserad? Skicka ditt CV till job@mermaidmedical.com före den 27/05-2019.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga