Metsä-Tissue AB · Publicerad 22 sept 2021

Försäljningschef / Sales Manager
Stockholm

Vill du vara med och utveckla papperskategorin med marknadens starkaste varumärken? Här erbjuds du som brinner för försäljning och ledarskap en mycket attraktiv säljchefsroll. På Metsä Tissue har vi fokus på hållbarhet med förnybar råvara och nordiskt trä, vilket är bra för hela världen.

Din roll
I rollen som Sales Manager hos oss på Metsä Tissue kommer du att arbeta med att leda, coacha och utveckla vår försäljningsorganisation som består av 12 fältsäljare. Tillsammans med dina medarbetare kommer du att genomföra åtgärder som driver papperskategorin mot ökad lönsamhet. Du arbetar för att våra mål uppnås vad gäller förväntan och kvalitet. Genom coaching, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och få dina medarbetare att växa. Rollen innefattar fullt personal- och resultatansvar. Du rapporterar till Sales & Marketing Director Konsument.

Din profil
För att lyckas som Sales Manager hos oss på Metsä Tissue brinner du för att motivera, påverka och skapa. Vi söker dig som har naturliga ledaregenskaper, är energisk, affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men också snabbfotad och resultatinriktad. Genom ett positivt och passionerat engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda dokumenterade resultat i en liknande roll inom retail; företrädelsevis inom FMCG / dagligvaruhandeln och/eller detaljhandeln. Du har en analytisk och ekonomisk förståelse samt förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ. Vi ser även att du har naturliga ledaregenskaper, en optimistisk och modig attityd samt goda kunskaper i Office-paketet, där Excel är ett önskvärt kompetenskrav.

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet att få vara med och utveckla framtidens skogsindustri. Om du tror på förnybarhet och vill främja ökad användning av fossilfria material är detta rätt ställe för dig. Detta är ett unikt tillfälle att bli en del av en dynamisk arbetsplats med sunda värderingar, där du kan utveckla din karriär i ett ledande konsumentvaruföretag med starka och marknadsledande varumärken.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om fötetaget
Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter i Europa. Våra främsta varumärken är Lambi och Serla. Med produktionsanläggningar i sex olika länder sysselsätter vi cirka 2750 personer. Vår omsättning 2016 var 1 miljard Euro. Metsä Tissue hör till Metsä Group.

Sökord: chef, säljchef, säljare, utesäljare, fältförsäljning, distriktsäljare, distriktssäljare,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga