Michael Page Sweden · Publicerad 25 nov 2019

Är du i ett tidigt skede i din karriär? Har du tidigare arbetat med reskontra och löpande bokföring? Vill du ta nästa steg i din karriär och på sikt arbeta med redovisning? Vi erbjuder dig en utvecklande roll med ett större ansvarsområde i Stockholm.

Beskrivning

I rollen som AP/AR Redovisningsekonom kommer du att få möjlighet att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt kontoavstämningar. För att lyckas i rollen bör du ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat;
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In-och utbetalningar
  • Fakturering
Sökandes profil

Vi söker dig som har ett intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. Som person är du en lagspelare och samarbetsvillig. Du har en bra kommunikativ förmåga och är nogrann i ditt arbete.

Sökande bör uppfylla följande;
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i hög volym
  • Kandidatexamen utbildning
  • Bekväm med att arbeta i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, i både tal och skrift.
Jobberbjudande

På Michael Page har du att göra med en erfaren och dedikerad rekrytering specialist som kommer att hantera hela processen och se till att du går åt rätt karriär. Erbjuds du pensionsavsättning, röd dagers kompensation och livförsäkring. Tveka inte att ansöka idag eftersom intervjuer pågår!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Michael Page söker just nu en ekonomiassistent för kunds räkning. Vår kund är ett globalt tillverkande bolag, med huvudkontor i Stockholm. Som ekonomiassistent tillhör du ekonomiavdelningen som består av 10 personer och rapporterar direkt till ekonomichefen. Tjänsten är en fastanställning med flera möjligheter till tillväxt i din karriär! Det här företaget har ett stort rykte för att lära dig väl och ge dig en tillväxtplan för att gå från AP / AR till redovisning och till kontrollera (om det är det du letar efter.)
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga