Michael Page Sweden · Publicerad 17 jan

Bearbetning och införsäljning av ekonomisystem till nya kunder på svenska marknaden.

Beskrivning

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som New Business Account Manager på VIEW Ledger, består i att bearbeta och sälja in deras tjänsteutbud till nya potentiella kunder.
Utmaningen är att få dem att förstå fördelarna med Xledgers smarta lösningar samt att hjälpa dem att komma igång. Du arbetar med både inkommande och utgående samtal och analyserar kundens behov med engagemang och trovärdig professionell framtoning.

Sökandes profil

Om dig

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundkontakt. Som person är du en skicklig kommunikatör med förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta i en föränderlig miljö med flera olika projekt parallellt. Nytänkande och frihet under ansvar bör prägla ditt arbete. Vi ser det som en fördel om du har säljerfarenhet sedan tidigare, men det är inte ett krav utan nyckeln för att lyckas som säljare på VIEW Ledger är att man har energi, vilja och ett driv att pusha sig själv mot uppsatta mål. Har du en bakgrund som gör att du har förståelse för redovisning och ekonomisystem kommer detta att ge dig en snabbare start.

Jobberbjudande

Fast lön + bonus
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VIEW Ledger är en del av VIEW Group som bildades 2004 och är en ledande skandinavisk leverantör av ekonomisystem, redovisnings- och lönetjänster via molnet. Företaget bistår sina kunder med en framtidsinriktad, papperslös och skalbar ekonomitjänst genom Xledger - marknadens mest heltäckande molntjänst. Deras tjänst är komplett med implementering, rådgivning och drift av hela ekonomifunktionen.

VIEW Ledger är ett målfokuserat gäng med kunden som första prioritet. På VIEW Ledger är utvecklingstakten snabb och som anställd hos dem får man lära sig nya saker varje dag. Stämningen är därför positiv, målinriktad och prestigelös.
De erbjuder dig en kreativ, utvecklande arbetsmiljö. Ny kunskap varje dag på jobbet. Du kommer att vara en del av ett växande företag, med alla möjligheter det för med sig.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
Michael Page

Inga fler liknande jobb tillgängliga